Šta je novo?

Igra 2008. godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kog dela? Sta prica ovaj..
Koga boli djoka sto je igrica port ako je dobra!? (iako i ja generalno mrzim konzole i nikad ih nisam igrao)

Pa od svih ponuđenih igara, PC igre su King's Bounty i World of Goo, dok su ostalo neki bedni konzolaški portovi, a ako stavimo nešto drugo na glasanje bojim se da bismo vas uvredili, baš kao i u onom topiku sa listama :S: Zašto da vređamo ponos jednog dela korisnika?

Pa nije baš, ponuđeni su bili i Stalker: CS; Crysis: Warhead; Witcher EE; Spore, Cryostasis; Exodus from the Earth. A među igrama koje niko nije nominovao tu sigurno spadaju i Wrath of the Lich King, Warhammer Online: Age of Reckoning; Galactic Civilizations II: Twilight of the Arnor; FM Live... Mass Effect je delimično eskluziva jer je nema na PS3...

Koga boli djoka sto je igrica port ako je dobra!?

Yep, true ;)

Poslednja izmena:
Pa od svih ponuđenih igara, PC igre su King's Bounty i World of Goo, dok su ostalo neki bedni konzolaški portovi, a ako stavimo nešto drugo na glasanje bojim se da bismo vas uvredili, baš kao i u onom topiku sa listama :S: Zašto da vređamo ponos jednog dela korisnika?

Aiiiii, pa čemu ove provokacije? Iz ovakvog trolovanja može da se rodi još jedna pljuvačka i besciljna "PC vs Konzole" tema kakvih smo videli na tone ovde. Dobro je da ste napravili odvojen podforum za konzole pa da tamo možete da pišete šta hoćete. Tako ste eliminisali potrebu za takvim raspravama, a koliko se sećam takve rasprave ste zaključavali i banovali usijane glave. Pa što opet započinješ tako nešto i to još kao urednik?

Ima ovde dosta urednika za forum PC Igre, pa neki može da odvoji 10 minuta i napravi anketu. Nek se ljudi zabavljaju i glasaju ;)

po onome sto sam odigrao po meni najbolje King's Bounty, i Devil May cry ako bese izasao 2k8 i naravno spore :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno