Šta je novo?

IGRa 2002

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
U 2002-oj je izaslo mnogo dobrih igara.Ajde da izglasamo najbolju.Ja glasam za MAFIU.

BL@CK DE@TH je napisao(la):
U 2002-oj je izaslo mnogo dobrih igara.Ajde da izglasamo najbolju.Ja glasam za MAFIU.

Podržavam, Mafia rulez! Do sada najbolja koju sam igrao.

Kad je izasla GTA3? Ako je u 2002. glas za nju :)

Warcraft3

GTA3 i Battlefield:1942 dele prvo mesto.

Mafia? Pih...

max9998 je napisao(la):

Mafia? Pih...

Pih??? Brate ti nemas pojma...

Bfield je OK, ali GTA3 je krajnje losa igra... Koju samo klinci i manijaci zeljni izivljavanja mogu da vole...

MAFIA je "vise od igre",sto se moze reci i za neke nivoe MOHHA[omaha beach je totalni trip koji ce se prepricavati unucima],a war3 cu morati da probam,cekajuci godoa[CMR3 i TOMB RAIDER]

Re:

max9998 je napisao(la):

Mafia? Pih...

Mafia je, bre, ... Igretina! :p

GTA3? Totalno ne maštovita i prazna, za uzrast do 12 godina.

Mafia jeste najbolja ali nista losije nisu Jedi 2 i W3

glas za MOHAA

Alex je napisao(la):
Mafia jeste najbolja ali nista losije nisu Jedi 2 i W3

OK su ostale 2, ali cesh WC3 da cepash josh dugo, dugo u MP... previshe zarazno!

WC III ubedljivo najjaci za one koji znaju da ga igraju :beat:

Ako je RTCW iz 2002 onda moj glas za njega i AVP2!!

Nadam se da nisam promasio godinu!!

Pozdrav

M O H A A

Mafia , a GTA3 je jedna od najbezlicnijih igara ,Stari "Prince of Persia" ima vise smeka od GTA3

Floyd je napisao(la):
Mafia , a GTA3 je jedna od najbezlicnijih igara ,Stari "Prince of Persia" ima vise smeka od GTA3

Mislim da niko nije trazio nicjia misljenja o igrama ponaosob, nego da jednostavno pomene igru koja je po njemu/njoj obelezila 2002 godinu!

JA se uzdrzavam od komentara za sad, al' ne znam da li cu jos dugo izdrzati!!

Warcraft III

Moj glas za WAR III. definitivno jedna od najboljih igara koju sam igrao.:boom: ;)

Syberia

<Mancha> je napisao(la):
Jedina igra koja me drzi za racunarom u zadnje vreme - Warblade ( www . warblade . as ). Nisam imao zivaca da igram ni Mohaa ni Unreal2, ni Splinter Cell, ni ostale, a ovo je cista klasika (i cista zaraza :D )

nije losa igrica, samo steta sto ne moze da se pomera gore-dole...
Inace, imas li registrovanu verziju ili dodatke koji se skidaju sa password-om...

Jedi Outcast 2

dEXE je napisao(la):
nije losa igrica, samo steta sto ne moze da se pomera gore-dole...
Inace, imas li registrovanu verziju ili dodatke koji se skidaju sa password-om...
Nemam registrovanu verziju i dodatke, a i nisam uspeo da ih nadjem nigde (ako imas neku ideju...) Inace to je verovatno prva igra za koju bi (mozda) dao pare

Nazad
Vrh Dno