Šta je novo?

IGO8 problem sa nalazanjem trenutne lokacije

nikola25

Cenjen
Učlanjen(a)
01.03.2012
Poena
170
Uzeo sam Blueberry 2GO447 i nakon ubacivanja IGO-a ne mogu da pronadjem trenutnu lokaciju kada unesem odredisnu adresu za trenutnu lokaciju mi prikazuje kao da sam na Terazijama. Pokusavao sam da port i baud u sys.txt podesim prvo na automatsko nalazenje a zatim i na vrednosti koje je nasao IGO nista nije pomoglo. Brisao sam save fajl posle svakog podesavanja da se ne bi desilo da zapamti nesto sto ne treba. Zanima me da li sam negde pogresio pri podesavanju i da li je do mene ili do uredjaja?

Poslednja izmena:
Meni se čini da ti navigacijea nije ni uhvatila satelite!? Ako sam dobro razumeo to što si napisao. Moraš sačekati dovoljno dugo,jer je u pitanju hladan start... Sve ovo pod uslovom da si INSTALIRAO DOBRO ODGOVARAJUĆI IGO!? Nemoj ništa da menjaš .txt itd. Samo nađi dobar tutorijal,instaliraj odgovarajući IGO i teraj.

Meni se čini da ti navigacijea nije ni uhvatila satelite!? Ako sam dobro razumeo to što si napisao. Moraš sačekati dovoljno dugo,jer je u pitanju hladan start... Sve ovo pod uslovom da si INSTALIRAO DOBRO ODGOVARAJUĆI IGO!? Nemoj ništa da menjaš .txt itd. Samo nađi dobar tutorijal,instaliraj odgovarajući IGO i teraj.

Pa i nije uhvatila ali nema nikakav pokazatelj da uopšte i traži. Dosad sam probao 3 IGO-a ni sa jednim nisam uspeo.

Ipak je je bilo do verzije IGO-a tek peta verzija koju sam skinuo je proradila :)

Ipak je je bilo do verzije IGO-a tek peta verzija koju sam skinuo je proradila :)

Odlično.
Za svaki slučaj izbriši sve fajlove iz foldera content/speedcamera zna često da pravi nepredviđene probleme,a nije neophodno. JA sam imao probleme sa hvatanjem satelita,blokiranjem... sve zbog tog foldera...

Vrh Dno