Šta je novo?

Igo za Android 14

Bole014

Zapažen
Učlanjen(a)
29.10.2023
Poena
14
Pozdrav svima. Da li postoji Igo aplikacija za android 14 sa podrskom za kamionski program tipa Igo Israel. Mape i sve ostalo imam. Potrebna mi je samo aplikacija

Izgleda je problem Igo za android 14 i kamionski i za kola.Jos nisam nasao aplikaciju koja radi pa ako neko ima neku informaciju....

@bakara od kada znam aplikacija je ista samo se u podešavanjima bira tip vozila i plaća mapa za region po izboru.

Prilozi

• Screenshot_20240519_105146_iGO Navigation.jpg
    Screenshot_20240519_105146_iGO Navigation.jpg
    50.5 KB · Pregleda: 13
Ne razumem ljude koji bi da koriste nešto u profesionalne svrhe ali bi da uštede par dolara na ovakvim stvarima. Jeste problem što mape nisu najnovije ali još mi se nije desilo da sam se negde izgubio ili da me nije odveo gde treba. Doduše zadnjih par god sam većinom na gmapsu.

Eto ja necu da platim.Ti sigurno ides u bioskop,nikada noso skidao torrent.

Čovek je upravu. Zašto da plaća ako može za džabe? Kada ne bude moglo sigurno će plaćati ako ne bude našao bolju alternativu, a aplikacija mu vrši posao. Tako ja razmišljam. Ja igre na Steam volim da ima original, jer svakako imam redovan ažuriranja i mogu da igram na originalnim serverima. Drugo, neće čiteri da kupuju original igre i da varaju kada su platili.... Tako da je svakako igra bolja zbog toga.

Nazad
Vrh Dno