Šta je novo?

Igo na Wildfire?

vkozomar

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2005
Poena
410
Da li nekom radi i kako :)

Danas obidjem telenor prodavnicu i mislim da je za pare koje se nudi odlican phone :) Ako radi igo ( cak i bez Froyo ) meni ce odgovarati, nisam gadget freak, a cak mozda i bude froyo za njega.

Znaci ko ga ima neka opise gps upotrebu prvenstveno :)

Potrazi uputstvo za Tattoo, istu rezoluciju displeja ima. Pogledaj na xda forumu.

Potrazi uputstvo za Tattoo, istu rezoluciju displeja ima. Pogledaj na xda forumu.

Aman googlam vec danima i gledam po xda ... dobro ne bas puno zbog posla, zanima me MISLJENJE CLANOVA OVOG FORUMA ... jednostavno pitanje, da li vam radi igo na wildfre i kako ste zadovoljni radom.
Ako od vas 10 - 9 ima igo ili slicno i svima rutira kako treba uz visemesecno koriscenje onda kupovina ima smisla, a ako ne onda da uzimam Desire :)
Ponavljam, takva rezolucija mi ne smeta s obzirom kako me se dojmio u radnji i s obzirom da sada imam Nokiu 6120

Mali broj ljudi ovde ima Wildfire, baš zbog niske rezolucije. iGO ne podržava zvanično 320*240 rezoluciju. Potrebno je odraditi root-ovanje telefona i uz iGO instalirati dodatni data pack, koji donosi pomenutu rezoluciju. Na ovom linku imaš uputstvo kako to odraditi na Tattoo-u. Postupak za Wildfire je skoro identičan. Ali, ako si u mogućnosti da kupiš Desire, onda mislim da nema potrebe da se dvoumiš. Meni je previše da dam ~350 € za Desire, tako da ću uskoro uzeti Magic ili čak Legend, ako povoljno naletim negde.

Hvala, nisam mislio na postupke instaliranja igo ... tu cu se snaci, zanima me PRAVO iskustvo u radu, tj experience nasih ljudi, znam da ima gmaps ali bi mi presudno bilo bas igo iskustvo.

Sebe bih svrstao u ovu kategoriju ( For us, the HTC Wildfire is more like the first-timers' Android smartphone. ) - citat sa gsm arene.

Za ovu rezoluciju imam PDA igo koji radi odnosno i PRIMO ali na winmobile i vozi me u toj rezoluciji sa garminom i sa igo sasvim korektno tako da rezolucija uopste nije problem, ne planiram da surfujem previse, mozda poneka informacija

p.s. mislim da bolji android za 17 000 dinara na 6 meseci trenutno nema, tj bar ne u telenor ponudi :)

Onda najbolje da sačekaš šta će ti reći ljudi koji imaju, ili su imali Tattoo ili Wildfire :) mislim da IGO super radi što se tiče navođenja (bar meni na HTC Magic-u super radi, a mislim da se GPS prijemnik ne razlikuje u odnosu na Wildfire), a stvarno ne znam što se tiče prikaza na ekranu manje rezolucije

Evo sad sam se raspitao kod druga koji ima Wildfire i kaže da mu dobro radi iGO, kao i da je našao igo (naravno prepravljen) koji ne zaheva root da bi radio na Tattoo/Wildfire-u. Ovo nisam lično video (i ne mogu garantovati 100%), ali pustiću ti na PM linkove ka tom iGO sw koji radi i na Tattoo-u :) sad će uskoro da mi pošalje link-ove pa ću ti odmah proslediti ;)

Pored svega sto Wildfire ima, jel taj display tolki problem?

Pa verovatno da jeste, pogotovo nama koji imamo HD2 :p

Bez sale, koleginica je uzela wild-a, namestih joj sve i sljaka iGo samo tako ;)

Hehe, jako :D

Poredis babe i zabe... :D

A pazi sad duplo ako ne i vise jefriniji wildfire ima isto tako dobru kameru... :D

Jeste da je WM 6.5 a ne Andriod, i da ima ekran od 2.5" što nije tema... Ali čisto da dodam da iGo8 na HTC Touch2 radi jako, jako dobro. Možda je to isti GPS koji se ugradjuje i u Wildfire.

Ima problema po uskim ulicama ako si pešak, za sve ostalo, jako dobro.

Pa ja sam saznao da iGO8 ide na wildfire i da radi odlicno... :)

Moram da se izvinim svima u temi koji su odgovorili zato sto sam malo bio nedosledan :)
Od svega sam uzeo Samsung Wave, posle par dana premisljanja odlucim da za nesto malo vise para uzmem " hardverski bolji telefon ", kamera, ekran i generalije. Znam da nema GPS za njega ( tj ima ali nije u rangu sa Garminom i Igo ) ali ima neke druge stvari bolje.

Hvala svima na pomoci pogotovo PP porukama

Nadam se da će te dugo i verno služiti :) izabrao si odličan fon, jeste veoma mlada platforma, ali se nadam da će se uskoro popraviti situacija što se sw-a tiče ;)

Instalirao iGO na Wildfire zahvaljujuci korisniku Bata87.
Zahvaljujem na pomoci.

Je l' može i meni pomoć na PP? :)

Danas uzeh i ja ovaj tel pa bih molio ako moze pomoc oko igo i meni na pm... Pozz :)

Danas uzeh i ja ovaj tel pa bih molio ako moze pomoc oko igo i meni na pm... Pozz :)

Ja instalirao, procedura krajnje jednostavna, radi odlično. Doduše, malo ikonice/tasteri koje se nalaze u donjim uglovima ispadaju sa ekrana, ali ne smeta toliko.

Verzija V3 malo popravlja stvar.

I meni bi dobro došla pomoć oko instalisanja IGO na Wildfire. Gde se može skinuti poslednja verzija?
Imao sam Tattoo ranije kome je otišao tač i na njemu je IGO radio super i imao srpski glas.

Danas mi je HTC Wildfire ponudio update na Android 2.2:banana:.Upravo se skida pa javljam utiske posle instalacije.
Inace update je tezak 56,4Mb.

Poslednja izmena:
Ja sam imao tattoo i imao sam igo na njemu,ista je rez ekrana.... javite se na pm :D

P.s. imam i patch za sredjivanje rezolucije da sve bude u 240*320

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

kako je proslo?
ima li bagova?

Nisam primetio neke ozbiljnije probleme ni kod 2.1 verzije.Nova verzija radi primetno zivlje,omoguceno je instaliranje programa na memorijsku karticu,dodat je novi market,mogucnost pravljenja wi-fi hot spota od telefona...
Radi bez ikakvih problema.

Baš mi je legao ovaj 2.2. Upravo je telefon počeo da mi kuka da mu fali memorija, premestih par većih aplikacija na karticu i sve ok :)
Ne mogu sve doduše, samo one koje to podržavaju, a i one ne idu cele već jednim delom. Ipak, mnogo znači.

Vrh Dno