Šta je novo?

iGO i mape skijalista

Zeha

... ispod radara ...
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
785
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 13600K, Deepcool AG620 - CPU hladnjak
Matična ploča
Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO
RAM
Kingston DDR5 32GB (2x16GB) Fury Renegade KF564C32RSK2-32
GPU
Asus TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING
Storage
Sasmung NVME 990PRO 1TB, Sasmung NVME 970EVO plus 2TB, Seagate hdd 16TB IronWolf Pro, Seagate Archive HDD 8TB
Zvuk
Sound Blaster Z, Sennheiser HD 599SE, Logitech X-230
PSU
FSP Hydro PTM PRO Platinum 1000W
Kućište
Fractal Design Define 7, 4x Be Quiet SILENT WINGS 4 140mm PWM high-speed
Monitor
Dell Alienware AW2723DF
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S, Logitech MX Keys S Graphite
Ostale periferije
HP LaserJet P1006
Laptop
Lenovo Legion 5 (82JN003EYA)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S21 Ultra
Pametni uređaji
LG 43UM7600PLB LED
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li iGO navigacioni softver ima mape skijalista po Evropi?
Skijaski centar Paradiski u Francuskoj (ovaj put) da li postoji u nekim mapama za navigacije u kojima je iGO primo 2 softver?

Znam da Garmin ima, ali nemam garmin navigaciju vec pravu navigaciju sa iGO primo i telefon "android" sa iGO primo 2 pa mi bas trebaju mape za njih...

Da li iGO navigacioni softver ima mape skijalista po Evropi?
Skijaski centar Paradiski u Francuskoj (ovaj put) da li postoji u nekim mapama za navigacije u kojima je iGO primo 2 softver?

Znam da Garmin ima, ali nemam garmin navigaciju vec pravu navigaciju sa iGO primo i telefon "android" sa iGO primo 2 pa mi bas trebaju mape za njih...

Potrebno je da imaš što noviji POI (point of interest) fajl koji sadrži informacije o turističkim atrakcijama,odmorištima,hotelima... A naravno preporuka i najnovija karta zemlj u kojoj se nalazi skijalište, pretpostavljam da je skijalište "vezano" za određeno mesto,grad gde se skijalište nalazi.

Poslednja izmena:
Šta ti tačno treba? Mapa skijaških staza sa topografskim podacima staze, detaljima liftova, prečica između staza i sl? Mislim da to nema za iGo. Jedino je Garmin radio te topografske mape.

Tome sam se nadao... brat otisao na skijanje... mozda nesto ako se pojavi dogodine...

Vrh Dno