Šta je novo?

igo 8, samo najnovije mape rade

nobody

Čuven
Učlanjen(a)
10.06.2002
Poena
619
Na nagradnoj igri sam dobio kompletan i originalan Nav N Go iGO 8 i instalirao na svoj HTC Touch Criuse. Povremeno sam ga koristio i sve je radilo. Redovno sam radio upgrade sa Naviextras Toolbox te sada imam verziju 8.0.0.109831 Aug 29 2009. Radio sam i upgrade mapa, uglavnom su izlazile nove mape Istocne Evrope... Imam instalirane i patcheve iGO8 PDA R1 patch 3 i iGO 8 R1 patch 4.
Sada imam sledecu situaciju: rade mi samo najnovije mape (basemap, BiH, Bulg, Croat, Greece, Hun, MGE, Pol, Rom, Serbia, Slovakia, Turkey i Ukraine) a ostale mape koje se nalaze na igo8/content/maps se NE VIDE iz iGO softvera. Prilazem slike screenshot sa naviextras i sadrzaj foldera sa mapama. Sadrzaj sam poredjao po datumu kreiranja (juce sam radio poslednji update) i iz iGO-a se mogu koristiti samo te najnovije mape.
Naravno, krajem nedelje idem kolima u Nemacku pa bi mi bas sada trebalo! Srecom, imam i crnu kopiju istog sofrvera na kojemu mi sve radi pa cu morati njega da ponesem :)
Ima li neko neku ideju kako da osposobim originalni iGO8 da rade sve mape koje imam?

Prilozi

• naviextras toolbox.JPG
    naviextras toolbox.JPG
    107.7 KB · Pregleda: 264
  • mape na SD kartici.JPG
    mape na SD kartici.JPG
    111.3 KB · Pregleda: 194
Ili ih prebaci u isti folder sa basemap ili je caka u graničnim prelazima kao kod starog iGO-a..tj ne možeš da učitaš mapu a da ne uđeš u određenu zamlju.

Za sada sam iskopirao najnovije mape na drugi folder, uradio restore koji sam bekapovao juna meseca, vratio najnovije mape i sve radi. :) Sad mi Toolbox kaze da treba da instaliram R4 patch. To cu kad se vratim sa puta pa da vidim da li je u njemu problem.

Nazad
Vrh Dno