Šta je novo?

igi2 pomoc

Heaven

Čuven
Učlanjen(a)
23.03.2002
Poena
609
interesujeme ako je neko igrao igricu i stigao do nivoa koji se zove prison escape. problem je u tome sto kad izadjem napolje iz glavne zgrade okruzen sam mrezom a treba da stignem u drugi deo dvorista da ugasim "onaj" mitraljez koji cuva "ona" vrata. usao sam u onu zgradu koja se nalazi izmedju ta dva dvorista medjutim ona nema ni jedan prozor koji gleda na to dvoriste. i tako krenem ti ja na krov, na mapi se inace vidi da ima izlaz na krov, medjutim ne mogu da otvorim ta vrata koja izlaze na krov a teksture na tim vratima su nesto izmrljane i fali pola vrata. MENE INTERESUJE JEDNA STVAR JEL TO BAG ILI SAM NA TOTALNO POGRESNOM MESTU. CEO DAN IGRAM GLUPI NIVO I NE MOGU VISE.
unapred hvala za pomoc :)

Ovaj nivo [relazis na sledeci nacin ako se dobro secam,kad izades iz celije ubijes onog tipa zatom ides levo ubijes onog drugog i uzmes sa stola one gluposti,zatim se vratis ne ides gore i na ona vrata pravo izades u onaj deo gde ti je onaj tip iza resetaka odes do njega on ti isprica pricu pokupis pistolj sa prigusivacem u onoj sobi,zatim izlazis na zadnja vrata (ne tamo gde je mitraljez)ides do prve barake ulazis u nju i tamo imas jedan kanalizacioni otvor spustis se tamo izades skroz nazad tamo udes onda gde te put vodi iskljucis na racunaru mitraljez,otvoris sva vrata .....i dalje ces se vec snaci.Pozdrav:wave;

Iz zatvora imas 2 izlaza, na prvom ce te izresetati mitraljez. Na drugom imas te mreze sto si pomenuo ali na jednom mestu je isecena i tu izadji i imas jednu barakicu u koju treba da udjes, kada udjes u istu spusti se u kanalizaciju, dalje ces se snaci.

Narode ja stvarno ne umem da predjem ovu Prison Escape. Sve sam pobio i sve zivo pokupio-otvorio-iskljucio. Iskljucio sam one mitraljeze sa kamerama ni jedan nije ostao ziv vojnik na tabli otvorim glavnu kapiju i kada izadjem kaze MISSON FAILED!!! Ispunio sam sve stavke osim zadnje - seste - a nju nikako da ispunim.
Molim za pomoc! :boom:

Hvala

Bane-Nis je napisao(la):
Narode ja stvarno ne umem da predjem ovu Prison Escape. Sve sam pobio i sve zivo pokupio-otvorio-iskljucio. Iskljucio sam one mitraljeze sa kamerama ni jedan nije ostao ziv vojnik na tabli otvorim glavnu kapiju i kada izadjem kaze MISSON FAILED!!! Ispunio sam sve stavke osim zadnje - seste - a nju nikako da ispunim.
Molim za pomoc! :boom:

Hvala

I onaj Rus, diler oruzjem, treba da ti izadje iz zatvora. Ako si sve zivo pobio i iskljucio na nivou, onda trebas jos njemu da otvoris sve kapije na putu prema izlazu.

MA NECE! :cuss:
Ja lepo otkljucam sva moguca vrata, pritisnem sve prekidace (jedan kod kompjutera, dva kod glavne kapije, i jedan prekoputa kod one strazarnice), "uhakovao" sam komp u prizemlju one zgradice mitraljezi su stali ali onaj rus i dalje sedi iza resetaka :(

Bane-Nis je napisao(la):
MA NECE! :cuss:
Ja lepo otkljucam sva moguca vrata, pritisnem sve prekidace (jedan kod kompjutera, dva kod glavne kapije, i jedan prekoputa kod one strazarnice), "uhakovao" sam komp u prizemlju one zgradice mitraljezi su stali ali onaj rus i dalje sedi iza resetaka :(

E, koliko se secam, tu je postojalo i neko vreme za koje se mora izvrsiti zadatak, tj. izvesti Rus napolje .I koje pocinje od momenta kada nesto (ali ne secam se sta) hakujes/unistis/podesis. Da ti nije to promaklo? Ili da nisi to "nesto" uradio preko reda, pa ti je vreme jos odavno isteklo?

Zorro je napisao(la):
...

E, koliko se secam, tu je postojalo i neko vreme za koje se mora izvrsiti zadatak, tj. izvesti Rus napolje .I koje pocinje od momenta kada nesto (ali ne secam se sta) hakujes/unistis/podesis. Da ti nije to promaklo? Ili da nisi to "nesto" uradio preko reda, pa ti je vreme jos odavno isteklo?

hm... probacu odpocetka tu tablu mada koliko se secam nije bilo nikakvog tajmera, vremena...

Bane-Nis je napisao(la):
...

hm... probacu odpocetka da tu tablu mada koliko se secam nije bilo nikakvog tajmera, vremena...

Probaj prvo na netu da nadjes neki tutorijal, bar za taj nivo. Da me ne bi posle psovao :D Mada sam ubedjen da je postojala neka takva fora sa vremenom. Ostali koji ste igrali igru, da li se vi secate?

Nazad
Vrh Dno