Nije poenta da ti se kaze kako nesto da prodjes, igra gubi na drazi. Predpostavljam da se radi o nivou kada treba da predjes preko granice. Moras se naoruzati strpljenjem, ja sam to prosao tako sto sam nozem ubio na pocetku jednog i uzeo mu snajper i odaljio se prilicno i ubio nekoliko najopasnijih (citaj najblizih). Naravno cim opalis odmah bezi i koristi sunjanje, kreci se kroz zbunje jer ne mogu da te vide iako su jako blizu. Kada se malo razbistri (koristi T i B kao i mapu M) bezi levo do puta , predji ga i sunjaj se skroz do mina i zabarikadiranog prelaza. Tu ce da bude transporter, nemoj da ustajes jer ce te izresetati. Predji put (puzeci), malo se udalji od transportera i naleteces na veliku grupu tipova, sacekaj da se odalje malo pa ih poskidaj snajperom i provuci se uz liniju gde su mine i moli Boga da te ne vide. Na kraju ti ostaje da preskocis ogradu (ne brini sto ima znak struje na njoj). Da, kada ubijas neprijatelja, pogledaj sa binoculars koji od njih ima snajper i pokupi mu municiju.