Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Evo ja gurno Internet explorer 9 Beta i mogu vam reći da fino izgleda i da je poprilično brza.Samo za instalaciju će vam trebati zakrpa ali za to će vas obavestiti prilikom instalacije.
Imao sam IE 8 i normalo nadogradim ga na 9. Dođem kući pa ko veli aj da platim ovom kleptomanu Bajatoviću gas. Kad oćeš, e-banking Pireaus banke ne prepoznaje IE 9, što znači, ne mogu da se ulogujem na moj račun i plaćam račune. Da meni banka kontakt lice za podešavanje IE i krene on da me navodi, a 9tka ni da čuje. Dam čoveku lozinku za Team Viewer, uđe on i opet ništa.:crash: Kao da se čujemo danas i evo malo pre se čuli i opet 9tka ni da čuje.:wall: Zaključak je bio taj da dinstaliram 9tku, što sam i uradio, i vratio 8cu. Kad sad ko za k.rac 8ca nije kompatibilna, kako, nemam pojma!
Ako možete izbegavajte IE 9 bar za sad dok se ne odradi sinhronizacija Microsofta i banaka.
Probaj da opet instaliras IE9. Imao sam isti problem sa RF i Intesa e-bankingom, nije hteo pa nije hteo da radi IE9. Vratio IE8, radi - vratim opet IE9 - radi!
Pa nemam šta da izgubim.,) Rekao sam onom liku da im je ovo sjajna prilika da se rastosiljaju microsoftovog ucenjivanja kako se baš mora koristiti IE i ništa drugo!
Radi se o tome da im je Microsoft ponudio operativne sisteme po izuzetno niskim cenama za opremnje banaka ali pod uslovom da za elektronsko poslovanje koriste isključivo IE, što je po meni mač sa 2 oštrice.,)
Uspeo sam da rešim problem, tačnije, pomogao mi je Advanced system care, pošto ima opciju fix IE, uključio i rešio.
Ali zlu netrebalo zadržaću se ja još malo na ovoj 8ci!:smash: