Šta je novo?

IE10

IgorHW

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2006
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 13700
Matična ploča
Asus Prime Z790-A
RAM
Kingston 64GB
GPU
Nvidia 4070
Storage
2TB+2TB+2TB+8TB+8TB
PSU
Seasonic PX-750
Kućište
Define R6
Monitor
Dell 27"
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
rat internet browsera je poceo :p

E izem ti prezentacije gde samo ogovaraju konkurenciju.

E izem ti prezentacije gde samo ogovaraju konkurenciju.

apsolutno nista lose nije rekao o konukrenciji -.-

samo je uporedio problem kod css kolona u firefoxu i kako lepo radi u ie.....i za full HW akceleraciju, u odnosu na "polovicnu" kod chrome-a...bar na ovom klipu :S

Jok i nije. "Slucajno" su demonstrirali bas opcije koje bolje rade od konkurencije u novom browseru nego u starijim od njega (Ajde!). Nije problem naci web stranu koju Chrome ili FF renderuju kako treba a IE ne. A zapeli su za HW akceleraciju koja ionako pravi probleme kod dosta korisnika. Mislim da bi za korisnike bilo bolje da ugrade neki spell-checker ili kulturan kolor management sto FF ima odavno. Ne kazem da su drugi drugaciji ali sve pocinje da lici na buvljak a ne na IT kompanije. Inace nemam nista protiv MS i koristim IE barem 80% vremena.

Jok i nije. "Slucajno" su demonstrirali bas opcije koje bolje rade od konkurencije u novom browseru nego u starijim od njega (Ajde!). Nije problem naci web stranu koju Chrome ili FF renderuju kako treba a IE ne. A zapeli su za HW akceleraciju koja ionako pravi probleme kod dosta korisnika. Mislim da bi za korisnike bilo bolje da ugrade neki spell-checker ili kulturan kolor management sto FF ima odavno. Ne kazem da su drugi drugaciji ali sve pocinje da lici na buvljak a ne na IT kompanije. Inace nemam nista protiv MS i koristim IE barem 80% vremena.

pa takao je to kod browsera :S

kako drugacije da demonstrira nova poboljsanja ;p

ja i ne koristim IE, koristim firefox/chrome, ne branim ih, samo kazem da su to ipak browseri, naravno da ce da poklaze kako nesto radi bolje u svom cedu, to je normalno ;o

Poslednja izmena:
Meni samo nije jasno da li to MS pokušava da odvrati korisnike XP-a od IE kad verzija devet ne podržava taj operativni sistem?
Ili žele na taj način da "nateraju" ljude da kupe (pređu) na Vistu/Win 7?
I koliko su uspeli u tome?

U mom slučaju nisu niti će.
Na kraju krajeva uvek će biti alternativa koje će raditi na legendarnom XP, barem još naredne 3-4 godine minimum.

Velika je glupost što oni koji hoće da koriste windows update MORAJU da koriste IE. Čist monopol i teranje korisnika.
Ovakvo ponašanje MS me podseća na ponašanje RS-a (yoour anti-waiting company , yea right).

Da li bar neko zna za neku monopolsku kompaniju koja se ponaša fer prema svojim korisnicima? Bilo gde u svetu?

IE 10 nece ni Vistu podrzavati ^ ^

Nazad
Vrh Dno