Simptomi mi nisu isti kao u prethodnim slucajevima koji se mogu naci na search. Kod mene se nije pojavljivala nikakva poruka o gasenju racunara, vec se to dogadjalo momentalno po pokretanju inernet explorera, dok pri pokusaju aktiviranja control panela to ne uspevam iz prve, nego tek iz drugog puta. Sistem sam skenirao sa Kasperskim i on mi je ukazao na DRCT16.DLL Backdoor.Win32.Haxdoor.cn, ali ga nije u stanju izbrisati nikako. Koristio sam alatke Symantec W32.Sasser Removal Tool 1.04 i Symantec Backdoor.Agent.B Removal Tool 1.0.1.2 ali to nije pomoglo. Interesantno je da taj DRCT16.DLL ne mogu da vidim u System32 iako mi Kaspersky javlja da je tamo?? Instalirao patch WindowsXP-KB835732-x86-ENU, ali ni to nije pomoglo. Sitacija se promenila kad sam instalirao AUTO PATCHER XP exe, ali nisam ni siguran da je to zbog toga. Sad je nestao simptom da se komp resetuje na ikonu internet explorera, ali je ostao problem sto se XP dva puta resetuje pri podizanju, a treci put sve poplavi i ceka pet minuta. Kaspersky i dalje javlja postojanje DRCT16.DLL. Dobio sam uobicajene savete za - format C, ali nisam u fazonu da preskacem preko problema dok ih ne resim ili bar dok ih ne razumem.