Šta je novo?

IE + Outlook Express + MSN zablokirali

mdarco

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2004
Poena
609
Pre neki dan mi se automatski instalirao neki Windowsov security update i od tada IE, Outlook Express i MSN Messenger nece da rade -- kada u IE unesem neku adresu, nista se ne desi; OE se otvori, ali kada kliknem na Send/Receive, on se zablokira (Not Responding), pa moram da ga ubijem preko Task Managera; a ni MSN nece da radi.. Firefox i GTalk rade bez problema.. Deinstalirao sam doticni update, ali je problem ostao.. Izgleda da je taj update pozatvarao neke portove, ali ja ne znam koje.. Racunar sam za svaki slucaj proverio da vidim da nema nekih spyware-ova i virusa (mada imam Zone Alarm i Kaspersky) i sve je ok..
Da li je neko imao slicnih problema i ima li resenja za ovo? Nadam se da necu morati da instaliram Windows ponovo, bas me mrzi :wall:

Ja sam imao slican problem pre dva dana. Na tek instaliranom windowsu xp pro sp2 obicno iskljucim windows update u system properties-u ali ne praktikujem da gasim servis nego ga samo tamo disable-jem. Isto mi je Internet explorer zapucavao na ukucanu adresu. Outlook Express na send/recieve zamrzava, cak jos meni je podeseno da po defalt-u po startovanju pogleda da li ima poste obavezno mi ostane samo onaj splash screen na ekranu. Jedino sto je meni MSN normalno radio. Iz opere sve normalno funkcionise, otvara stranice, u globalu ima saobracaja. Probao sam da resetujem one tcp/ip protokole komandom "netsh int ip reset..." ali nije pomoglo. Reinstalacijom sistema sam resio problem. Mrzelo me da se cimam i ulazim dublje u problem.

Reinstalacijom sistema sam resio problem. Mrzelo me da se cimam i ulazim dublje u problem.

Plasio sam se ovog odgovora :d 'Bem ti Microsoft - instaliras security update, a on ti sj(biiiip)e ceo sistem! :mad: Ajd sacekacu jos malo, mozda neko uspe da resi ovo bez reinstalacije sistema, a mozda i u Microsoftu provale da su se zeznuli, pa naprave neki patch :crash:

Nazad
Vrh Dno