Šta je novo?

IE funkcije i ostali web browseri?

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Srz problema:

U firmi radimo preko IE aplikacije tj pristupamo istoj (uzas Boziji...) kojom online odradjujemo odredjene stvari.
Npr kada treba da unesem neku promenu (koju vrlo cesto radim) treba da kliknem na "taster",iskoci prozorce,unesem promene i idemo dalje.
Problem je sto usput radimo dosta i sa papirima koji se direkno stampaju iz iste online aplikacije i to ne da se vuce nego blenem po 2-3 minute dok ne otvori da mogu da stampam pa puta 10-15 dnevno...
Probao Operu,Chrome,FF,Maxthon,Avant i sve super leti i radi (minimum 10x brze,cak i otvaranje vec odradjenih print fajlova) dok ne dodjem do famoznog "tastera" na koji kada kliknem ne radi tj ne otvara osim preko IE...

Zanima me sta to IE zna a ostali ne znaju... ili kako uopste da vidim neki info kakva je aplikacija u pitanju pa da je zeznem/zaobidjem i sl jer danas mal` nisam razbio laptop koliko me nervira kako se vuce...
Sva sreca ne znam ko je pravio app inace bih ga posetio da mu se nacestitam Nove Godine...

Neki help,osim terapije Bensedinima..?

Kad kažeš aplikacija misliš li na IE ili na neku drugu aplikaciju koju je tvorac programa vezao za IE?

Meni to deluje kao Active Script web aplikacija koja je radjena u .NET-u i koju jedino IE potpuno podrzava, dok ostali browseri mogu da otvore takve stranice ali imaju problema sa izvrsavanjem funkcija, kao sto su te funkcije preko dugmica. Isti problem je npr bio sa web sajtom intesaonline (pre par meseci je odradjen potpuno novi, koji podrzava sve browsere), koji je radjen u ASPu i jedino je podrzavao IE, mogao si da otvoris u ostalim browserima ali kad kliknes login dugme nista se nije desavalo :)

Izgleda da je tako Misticx,bas kao sto si opisao... usput na nekom forumu sam naleteo na istu definiciju tako da i posle xyz probanih browsera samo sugavi IE radi 100% sa funcijama...
Lunascape je super radila,taman se ponadao ali jednostavno stane na 99% izvrsenja zadatka...
Nista,u ponedeljak nosim naostreno sekirce na posao i mirna Backa... :)

IE Tab radi po sistemu ucitavanja IE engine-a u FF, prostim recima dobijete internet explorer u Firefoxu, tako da, ako je sporo radio u IEu, radice sporo i u IE Tab, posto ce koristiti isti engine. Jedina prednost je sto ne mora da pali dva browsera, vec sve radi preko jednog.

Nazad
Vrh Dno