Šta je novo?

IE Explorer 11 za Windows 7 ?

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Od juče Windows update ga nudi i za Windows 7 x64 ili x86. Da li ga je neko instalisao na ovaj način, tj. preko IE 10 i da li je pouzdan tj. da li ima nekih bugova i problema ?

Od juče Windows update ga nudi i za Windows 7 x64 ili x86. Da li ga je neko instalisao na ovaj način, tj. preko IE 10 i da li je pouzdan tj. da li ima nekih bugova i problema ?

Nema koliko ja znam. Koristim jos od Developer Preview. Instaliraj.

Ja sam imao problema pa sam ga ekspresno uklonio. Weather gadget mi se ubagovao zbog njega tj. postao je nevidljiv, samo slova su se videla a i fontovi u Windowsu su mi postali očajni, nekako bledunjavi i iskrzani. E sad možda je tako samo kod mene, ako ga instaliraš možes i da ga ukloniš ako te bude zezao.

Ja sam imao problema pa sam ga ekspresno uklonio. Weather gadget mi se ubagovao zbog njega tj. postao je nevidljiv, samo slova su se videla a i fontovi u Windowsu su mi postali očajni, nekako bledunjavi i iskrzani. E sad možda je tako samo kod mene, ako ga instaliraš možes i da ga ukloniš ako te bude zezao.

Nista slicno se meni nije desilo, a stavio sam DP na dva racunara, sa Win7 64-bit cim se pojavio.
To brljanje fontova je mozda zbog hardverske akcelarcije, koja moze i da se iskljuci.

U svakom slucaju 11 je brza, laksa i ima bolji scroll.

Probao sam ga i ja. Lagan, brz, odlican skrol. Jedini razlog sto ga ne koristim stalno je sto nema ekstenzije na koje sam navikao na FF, Speed Dial, FlashGot, Simple Mail.

Kod mene na Win 7/64-bit ne uspevam da pokrenem D3GO. Na IE 10 je radio perfektno.

Nazad
Vrh Dno