Šta je novo?

Ideja za mod

DuleC

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2004
Poena
390
Malo sam se zezao u Sketchup-u. Šta mislite o ovim idejama za kućište. Tu su dve verzije, jedna sa većim i jedna sa manjim prozorom. Materijal bi bio medijapan, mada je problematično za izvesti. Napred crni mesh sa dve 12ice za intake.

Komponente su nabacane, preuzete iz Warehouse-a, nisam hteo sa time da se smaram jer nemam ni vremena...

Trebalo bi rešiti hlađenje bolje, ali postavljam ovo čisto da vidim komentare i sugestije.
:wave:

Galerija: http://cupko.imgur.com/case#tp5YU

Ne da mi se svidja,nego.. razbija :)
Ako budes uspeo da realizujes barem 80% od ovog idejnog projekta,bice fantazija :)
Plus lepo bi bilo da stavis neku neonku,ili led fan,al' ne preterano da shaljasti.

Lepo izgleda. Mozda glupo pitanje, al jel planiras da to koristis i kao stocic neki? :p
Moze sajt odakle si skinuo modele HW.

Ne da mi se svidja,nego.. razbija :)
Ako budes uspeo da realizujes barem 80% od ovog idejnog projekta,bice fantazija :)
Plus lepo bi bilo da stavis neku neonku,ili led fan,al' ne preterano da shaljasti.

:) Mislio sam neku plavu neonkicu u pozadini, diskretno, samo je nisam ubacio ovde.

Lepo izgleda. Mozda glupo pitanje, al jel planiras da to koristis i kao stocic neki? :p
Moze sajt odakle si skinuo modele HW.

Neee, možda stavim neko milje, ali to je to :D.
Modeli su iz 3D Warehouse-a, koji je u sklopu Sketchup programa. Jednostavno se importuju modeli sa neta i menjaju po želji. Nisam ga nikad koristio van programa, ali može i ovako npr. link, samo ne znam šta ćeš raditi sa njima.

Meni se upravio ideja kao stocic svidja..jedino je neprakticno zbog kablova..:/

Lepo izgleda, bas "picanski" :) Samo, kablovi ce napraviti problem zbog malog prostora....Vidi kako bi moglo to da se resi...

Meni se upravio ideja kao stocic svidja..jedino je neprakticno zbog kablova..:/

Zamišljeno je da ide na sto ili neku vrstu police, nije toliko glomazno, trenutne dimenzije su 45x28cm (DxŠ).

Lepo izgleda, bas "picanski" :) Samo, kablovi ce napraviti problem zbog malog prostora....Vidi kako bi moglo to da se resi...

Pa kontam da ima dovoljno prostora. Napajanje je modularno, 24pinac odmah iz ploče ide dole tako da se ne vidi, hdd i dvd će biti samo dva sata kabla gore i ostaje jedino grafika kao problem (koju sada i nemam :p). Tu bi možda išao neki sleeve najkraćom putanjom do napajanja, ali ako bude varijanta sa malim prozorom onda i nije bitno jer se ne vidi. Ostavio bih prostora između ploče i kućišta sa frontalne strane, baš zbog provlačenja kablova, mada razmišljam da ubacim i jednu ploču odmah ispod matične i izbušim samo mesta gde bi prolazili kablovi...ima dosta mesta za poboljšanje...:).

Nazad
Vrh Dno