Šta je novo?

Ideja...mozda ne bas najbolja...

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
630
Sta mislite da napravimo mali lokalni 3dmark2000/2001 forum. Samo za nas ovde.

Malo konkurencije nije na odmet. FX

Mogli bi da post-ujemo linkove sa rezultatima kao sto je na originalnom site-u!😕

Ako mislite da je ideja glupa, nema veze!🙁

Pozdrav svima!:wave;

Ma mora da imaš nešto pametnije da radiš u životu.

Ako ti je do takmičarskog duha igraj fudbal. Izađi malo napolje, lep je dan. 🙂(D)

Bas si ti neki duhovit momak... Izasao bi ja napolje ali sam malo zauzet na poslu... 😛

Ako ti se ne dopada ideja, ne moras da ucestvujes, idi skupljaj slicice ili jurcaj po livadi!😉

drjackyll je napisao(la):
Bas si ti neki duhovit momak... Izasao bi ja napolje ali sam malo zauzet na poslu... 😛

Ako ti se ne dopada ideja, ne moras da ucestvujes, idi skupljaj slicice ili jurcaj po livadi!😉
A gde se to plaća vrćenje 3DMark testova? Oću i ja to da radim. 😛

magick je napisao(la):
A gde se to plaća vrćenje 3DMark testova? Oću i ja to da radim. 😛

Mozda to i nije tako losa ideja ali fudbal je jos bolja.ctp;

Naježim se na riječ 3D Mark!
Poslušaj Magicka

Ja bih uveo forum o igranju lastiša, a za prave muškarce imali bismo i forum o tablićima. Možda i ubedimo Pecu kada su ga već ubedili da uvede programiranje.

delimir je napisao(la):
Ja bih uveo forum o igranju lastiša, a za prave muškarce imali bismo i forum o tablićima. Možda i ubedimo Pecu kada su ga već ubedili da uvede programiranje.
Pa pazi, nije da ne bi bilo gotivno da imamo sobu za Bridž. 😀 Mogli bi tu da razmenjujemo iskustva, taktike, tips&tricks ... Šta više može se podeliti i u dve veće tematske celine, Nort Bridž i Saut Bridž. 😀😀😀

magick je napisao(la):
Pa pazi, nije da ne bi bilo gotivno da imamo sobu za Bridž. 😀 Mogli bi tu da razmenjujemo iskustva, taktike, tips&tricks ... Šta više može se podeliti i u dve veće tematske celine, Nort Bridž i Saut Bridž. 😀😀😀

Nikako da stignem do bridza. I ovaj preferans mi je previse (igram ga 15 godina). Obecao sam sebi da necu da ucim bridz, dok ne zavrsim fax, sto se mnoogo oduzilo. 😀

Ne slazem se s tim.Bilo bi u fazonu moj tata ima najvecu patku.

...i onda ja imam visak vremena...😀 😀 😀

Sto se tice placanja za 3dmark, ko ti je kriv sto nisi obavesten!😉

Sto se tice bridza, nije losa ideja!😉

Pozdrav!:wave;

Stop the noise ...

[lock]

Nazad
Vrh Dno