Šta je novo?

IcyTower hajskors!

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Ajd' postujte neke rezultate...
Prvenstveno su mi zanimljivi combo hajskorovi, poshto mi je to najzanimljivije da to jurim... a trenutno mi je rekord okruglo 150, mada definitivno to treba dosta bolje!

uffffff...........davno to igrah...stigo sam dosta to znam negde na pola "drvenih stepenica" to mu dodje kolko se ja secam oko 250(+- 10 %) hehehe :)

Isao sam do 457,a dokumentovano imam na 442 spratu. Ako neko ne veruje mogu da okacim i slicicu.

Combo na 442og spratu bi mu doneo svetski rekord ..

Stevs je napisao(la):
Jel si se posle toga onesvestio ili ispovraćao :d
Ma jok!Jedno mesec dana sam jurio hrvatski rekord (iznosi oko 446) i na kraju sam ga sj*bo! :smoke:

Poslednja izmena:
Pajser je napisao(la):
Combo na 442og spratu bi mu doneo svetski rekord ..
Daleko... koliko sam ja video, ima ih sa rekordom od ~750, combo, naravno...
Shto se tiche visine... najvishe shto sam video je oko ~7000!!!

6900 max score.

borab je napisao(la):
6900 max score.

Jel` u pitanju "score" kao broj ukupno osvojenih bodova ili "score" kao 6900-ti sprat ili "score" kao broj osvojenih bodova pri jednom combo-u?

Poslednja izmena:
Имам комбо од 112 нивоа, али што се "даљине" тј. висине тиче, слаб сам. Рекорд ми је 345 ниво.

meni je jurenje visine glupo...
Jer, igra ubrzava po onom sati samo neko vreme... onda dostigne max brzinu koja ostaje do kraja igre... i to je oko ~400-tog sprata. Posle treba skakati 6000 spratova bez ikakve promene... a to je dosadno... gledao sam neki replay od 7000 spratova i smorio se oko 1000tog.
COMBO je naravno druga prica...

Pa ne mozhete uporedjujete IcyTower 1.2 ili koji je vec sad aktuelan i IcyTower 1.1

Vrh Dno