Šta je novo?

ICQ SMS na Mobtel

Ne radi to,provereno nekoliko puta..mada cisto sumnjam da radi i pola onih sa liste tamo..a kamoli ovaj Mobtel.

Ali pazi pre nije pisalo Mobtel, to su skoro dodali...ja sam im pisao jedno 10 puta.......jer u listi nije bilo uopšte Yugoslavia, a sad su dodali a opet ne radi:)

Stevs je napisao(la):
Ali pazi pre nije pisalo Mobtel, to su skoro dodali...ja sam im pisao jedno 10 puta.......jer u listi nije bilo uopšte Yugoslavia, a sad su dodali a opet ne radi:)

SASVIM SIGURNO je pisalo jos par dana posle Nove godine... Ja sam ih pitao zasto ne radi, a oni su rekli da je u pitanju verovatno Mobtel... Ne verujem im bas potpuno...

ZoNi je napisao(la):
...a oni su rekli da je u pitanju verovatno Mobtel... Ne verujem im bas potpuno...

Bas naprotiv...i ja isto mislim da je u pitanju LOPOVtel...

U Mobtelu su mi rekli da nemaju nikakve restrikcije za prijem SMSa. Sem toga one koje saljem sa 1rstwapa redovno stizu.

Ne prolaze ni poruke u Hrvatsku, ali zato radi sa Irskom, sto znaci da taj servis nije potrebno posesbno placati, vec da nije nesto u redu kod ICQ-ovaca. I ja sam im pisao mada ne vjerujem da ce to ista promjeniti. Mozda da organizujemo grupu za pritisak pa da im saljemo svaki dan prigovore dok im ne dosadi.

Stevs je napisao(la):

To su dopisali da te otkace, da ih ne smaras vise :mrgreen:

Mislim da je krivac jedino Mobtel, jer nemaju nikakav interes da dozvole takvu opciju, jos ce im samo biti opterecenija mreza. Sta vise, ako me secanje dobro drzi, milsim da se je moglo slati SMS sa ICQ-a pre nekoliko godina, ali nisam siguran....
Evo linka koji mozda resi problem....http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=14277&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

mobtel nema veze sa time

Mobtel je potpisao roming sa 1wapom (ROMING SMS-a) i Mobtel tu nista i ne radi samo prosledjuje SMS-ove svojim korisnicima...tako je i u slucaju ICQ-a.

pre ce biti da kod ICQ-a nesto nije kako treba.....ja sam za to DA SVI SALJEMO PO JEDAN MAIL DNEVNO ICQ-U sa pitanjima sto ne radi ka MOBTELU!!!!

Kad smo vec kod slanja SMS preko Neta, jel postoji jos neki servis slican 1stWAPu (a da radi sa 064)?

http://www.time2bcool.com/ger/send_big_sms.asp
ok sajt.

Nazad
Vrh Dno