Šta je novo?

ICQ pomoc

srdjan_r

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2003
Poena
620
Da li neko zna kako se moze zaobici invisible mod u ICQ. Mislim ako je neko setiran kao invisible, moze li se detektovati da li je on ipak on line?
I jos jedno pitanjce, kako da se prati IP tog korisnika, i moze li se preko tako dobijenog IP-a saznati provajder? Znam da imaju neki hack alati za ICQ, ali oni ne radie u vecini slucajeva. ctp;

P.S. Nadam se da nisam povredio pravila foruma o hakovima i sl. :rtfm:

Generalni savet je da za takve stvari ne koristiš ICQ već neki icq klijent poput trilliana ili jabbera. Moj predlog je trillian (www.trillian.cc).
Sa IPjem svakako možeš saznati provajdera, koristi programe poput NeoTrace ili VisualRoute.
BTW ako hoćeš da koristiš hack alate za ICQ i baš sam ICQ moj predlog je da koristiš verziju 2000.

Sa IPjem svakako možeš saznati provajdera, koristi programe poput NeoTrace ili VisualRoute.

A šta fali tracert.exe, koji dolazi uz svaki Windows? Ili stari dobri nslookup?

Trilian nece da vidi IP usera :( Cool program ali nazalost ne radi mi posao.

Vidi, ali ne svakome. Ne znam zašto je tako.
Ista je situacija bila i sa onim klasičnim exploitima za ICQ. Ni oni nisu mogli svakome da odrede IP. Jedino što ti preostaje je netstat, nakon što ga navučeš na direct chat.

Ne može da vidi IP samo korisnicima sa kojima komuniciraš preko servera. Inače i sa tim patchevima za ICQ (exploit je nešto drugo) si postizao isto ono što si uz malo više truda mogao da dobiješ sa netstat.

Nazad
Vrh Dno