skroller je napisao(la):Nikako ne mogu ni sa kim da uspostavim icq chat.
Stalno mi izlazi poruka "can't establish a direct connection to user"
Zna li neko u cemu je problem ? Nekad mi je chat radio savrseno (pre godinu dana), sada ni da "bekne"
][V][ATRIX™ je napisao(la):ma ja sam probao Jabbera nekoliko.. i nesto mi se ne dopadaju. navikao sam na ICQ. (navika je druga priroda).
Ali me izludjuje to sto ne stizu poruke. Elem, evo moje "statistike"
Znaci, obavezno ako mi neko nije na listi, i pricamo prvih par poruka OK, ali posle nastane problem i jednostavno tom nekome ne stigne moja poruka. I onda kao sto ti Gengish rece, druga strane se tripuje sto cutim, a ja se cudim sto ona ne odgovara. Vec sam navikao pa pitam "ako ti nije stigla poruka reci.." . I vise mi se smucilo. Iskopacu negde onaj ICQ od pre 2000, cini mi se da su najbolje radili ili je ovo problem na nivou ICQ servera, ne zavisi od verzije aplikacije..
E sad, sta je bitno, ako ti je neko na listi (a i ti si njemu) onda nema problema da neka poruka nece biti poslata... Ali mi je opet mrsko da ubacujem na listu milion ljudi..
Sve novije verzije sam probao i svaka pravi ovaj problem. Nema veze dal je XP ili WinME OS.
easyyu je napisao(la):...
a koristim ICQ 2004 pro :eye:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari