Šta je novo?

ICQ 5.04 problem

• Začetnik teme Začetnik teme Rapt_1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rapt_1

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.01.2005
Poena
319
Imam dva vezana problema, prvi je sto mi ICQ uvek prilikom ucitavanja ucita i neku ICQ Welcome stranicu koju ja ne zelim da mi ucitava a ne znam kako da to iskljucim a drugi je sto mi nakon ucitavanja te stranice (barem izgleda da se cela otvorila) prijavi neku gresku,error. Napominjem da ne koristim Internet Explorer kako pise u gresci nego Operu. U principu to mi ne pravi probleme samo me nervira, jer bilo da kliknem na YES ili NO, sve se normalno nastavi a stranicu mogu da ugasim.

Saljem sliku.

Prilozi

• error.webp
    error.webp
    112.7 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
nadji podesavanja za icq i vec na prvom tabu bi trebalo da imas stiklirano: show welcome screen on start ili tako nesto, samo iskljuci.

ne koristim odavno icq ali koliko se secam tako je.

Da, tu se gasi taj screen ali sta znaci ona greska kada se on ipak pojavljuje?

Hvala, ne znam kako to nisam video.

Raptor je napisao(la):
drugi je sto mi nakon ucitavanja te stranice (barem izgleda da se cela otvorila) prijavi neku gresku,error. Napominjem da ne koristim Internet Explorer kako pise u gresci nego Operu. U principu to mi ne pravi probleme samo me nervira, jer bilo da kliknem na YES ili NO, sve se normalno nastavi a stranicu mogu da ugasim.

Ja imam isti taj problem, samo sa MSN-om (koristim i icq, ali se to ne desava). Pojma nemam do cega je... guglao sam, guglao, guglao i na kraju digao ruke 🙂

Nazad
Vrh Dno