Šta je novo?

Ice Wolf i e8600, Spi Dice WR!

warmaster

Slavan
Učlanjen(a)
19.03.2008
Poena
360
Zbog nedostatka vremena i puno obaveza, nismo mogli ranije da vam predstavimo Ice Wolf-a na delu.. Ali, dosao je dan kada je po prvi put probao suvi led. Ekupu su cinili animaN, micri i ja. Nazalost, obecana Maximus II Formula i 3kom e8500 procesora nisu stigla (otom potom), ali nas drugar Micri je ponudio svoju P5Q Pro plocu koja nije bila u garanciji i time zasluzuje svaki respect ;) Procesor koji smo koristili bio je Intel E8600 (Spi skor na 5815Mhz). Sreca nas na pocetku nije sluzila. Posle pola sata od prve postavke, LC Power napajanje je "ispustilo dusu" te smo morali da odemo po CM Real Power 1250W napajanje. Ali kada smo se vratili netalo je struje, te smo to vreme iskoristili za skidanje izolacije prvog setup-a. Za izolaciju smo koristili zivu gumu i armaflex i sa ponosom mozemo reci da kondenzacije uopste nije bilo! :d Nazalost ploca je udarala u zid sa FSB-om od 582Mhz te nismo mogli vecu freq da postignemo.. Rezultat koji smo postigli u Spi 1m je 8 sekundi, sto je rekord sa Dice sistemom hladjenja ;)

Postavka sistema:
CPU: Intel Core 2 Duo E8600
MB: Asus P5Q Pro
Mem: CellShock PC1000
Napajanje : Cooler Master Real Power 1250W (LC Power 650w)
Hlađenje: Ice Wolf (-71C) (Spacemaster design)
Windows XP Service Pack 3– animaN tweak verzija

Ekipa:

animaN

P1030072.JPG

Micri

P1030096.JPG

warmaster

P1030127.JPG

Slike setup-a:

P1030079.JPG

P1030084.JPG

P1030097.JPG

P1030110.JPG

...

Poslednja izmena:
Bravo momci, svaka cast... Drago mi je da ima sve vishe ovakvih tema i da srpski OC pocinje da uzima sve vishe maha... ;)

Bravo momci, svaka cast... Drago mi je da ima sve vishe ovakvih tema i da srpski OC pocinje da uzima sve vishe maha... ;)

Tako je, bravo cheers !!!
Treba pozdraviti svaku inicijativu za xtreme OC bez obzira na rezultate, koji su btw u ovom slucaju sasvim dobri.
Na osnovu cega ste zakljucili da je ovo DI WR:trust:??? Mislim da ste tu omanuli.

:wave:

Tako je, bravo cheers !!!
Treba pozdraviti svaku inicijativu za xtreme OC bez obzira na rezultate, koji su btw u ovom slucaju sasvim dobri.
Na osnovu cega ste zakljucili da je ovo DI WR:trust:??? Mislim da ste tu omanuli.

:wave:

Jesmo sorry, nisam obratio lepo paznju na hwbot-u ;) Inace, ladno je moglo da se ide sub8 ali ploca je posle 8ice pocela da se gubi, tj nismo mogli ni isti FSB da izvucemo.. Jos uvek micrija zeza ploca :(

Ahahah gle dulEtovu majicu :D

Bravo momci, samo vedzbajte, imate dobrog mentora ;)

prvi se macici u vodu bacaju .... :D
tako da bice toga jos...
inace svaka cast na rezu. :wave:

Bravo momci ..... odlican score za dice
samo napred .... :wave::wave:

puno pozdrava sa Halkidikija , jedva nadjoh u ovoj rupi internet cafe :)

samo ce micri malo teze prodati plocu :d

hvala na pohvalama ;)

btw izolacija je bila odlichna tj ovaj vid izolacije je posle sesije ostavio plochu suvu kao barut jedino je problem skinu ti je posle ali Dule ima metodu za to :D (trla baba la ) :D:D:D

Poslednja izmena:
Svaka chast za trud i rezultat!
Shta bi na kraju sa plochom?

evo probudih je bios joj otishao u ***** morao sam da flashnem neki stari sada me frka da fleshnem novi kad izadje :D jer necu opet kroz sve da prolazim:)

Svaka chast za trud i rezultat!
Shta bi na kraju sa plochom?

Bios je zabagovao,...tj "podivljao". Deshava se to kada se igrash sa OC-om...nishta strashno samo smara... ali sad sve shlajka, a plocha mu nikad nije bila chistija jer posle skidanja gume sam pohvatao i prashinu sa nje :D

Vrh Dno