Šta je novo?

Ice Cream Sandwich - prvi video

ala mu se trese ruka od uzbudjenja :)

Najverovatnije fake.

Ne bi rekao da je fake. Settings je podeljen u delove, ima animaciju rotaciju ekrana, u status baru ima dugme za settings, panorama mod u kameri, lepo odrađen lockscreen, multitasking kartice, sve u svemu previše dobro uklopljeno deluje da je neko od teme i aplikacija sa marketa zbudžio.
Ono što bi ja voleo da bude u ics je: yt 720p klipovi (stvarno hq izgledaju loše, a i dolaze 720p ekrani), da sve bude hardware accelerated (ako može samsung da napravi onakav browser može i google da napravi ceo UI), da google aplikacije dobiju novi dizajn, i napokon da više nateraju proizvođače da se obavežu na redovne update-ove.

Poslednja izmena:
Neke stvari sam zaboravio a to je da dialer dobije smart dial (stvarno ne znam kako ljudi koriste touchscreen bez toga), da mogu da prebacim koji god hoću video klip i da radi bez dodatnih plejera, posle ću se još nečega setiti.

ICS bi trebalo da ide na cleaner UI, a ovi se samo dublje zavlače ...
Ne izgleda atraktivnije, nije ono što su nekad doneli GUI dodaci HTC-a i Samsunga, a ne verujem da podiže productivity... samo je cilj da izgleda drugačije? No, da ne pričam napamet, koristiću ga kad stigne, ali nije da sam nešto naložen - android je i sada sasvim ok za to što je meni potrebno :D

Ma nije fake, uporedi ikonicu gore u desnom uglu iz te market aplikacije i launchera sa videa (uopšte text, ona linija deluju finije, ovo na marketu deluje kao kopija). Takođe i ja znam da se dosta stvari može prilagoditi ali još nisam nigde našao animaciju rotacije ekrana.

Nazad
Vrh Dno