Šta je novo?

Ice Age 2: The Meltdown

ZorMi

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2002
Poena
875
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360 - 15-bl152nr / MS Surface Pro 3 / HP 15-dw2009nm...
Tablet
Samsung 8 / Xiaomi MiPad5...
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A70
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch
Xiaomi MiAir Purifier 3C
Xiaomi Mi Robot Mop...
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Kako proći velikog pauka u pećini kad se utamane svi oni ostali... ?

Rešio sam, treba mu nekoliko puta stompovati (double jump + action) na glavu i na kraju se prevrne...

Probao sam da je odigram, ali sam zaglavio, negde na pocetku. Nalazim se u nekoj pecini gde sedi neki mrzovoljni lik i jede jabuke. Prodjoh ceo nivo i ne videh resenje.Uninstall.

Treba da sakupiš 4 oraha (ne žira, nego baš oraha). Kod tog mrzovoljnog imaš jedan u zemlji poluukopan, pa ga otkopaš. Još na 3 mesta po pećini ćeš naći (jedan mora i da se namiriše u žbunju), a kad se sakupi sva 4 kom onda može da se kroz jedan procep (svetli u zidu) progura dalje na sledeći nivo...

Ja igram od muke, vodio dete na premijeru Ice Age 2 u Sava centru, a ispred poredjali neke računare i plazma monitore sa tom igrom, pa smo posle filma morali da zasednemo do kasno u noć. Jedva sam namolio da podjemo kući uz obećanje da će dobiti igru (srećom, ne i plazmu :d ). I tako, uglavnom ja sad rešavam pod pritiskom, dete od 5 godina može samo kad se prvi put pokaže kako...

Isto je i kod mene. Moram da predjem celu igru, dok im ne pustim da igraju.Ako zaglave negde da mogu da im pokazem, ali ovde sam ih ubedio da igra i nije neka.Da, video sam pukotinu, ali nije hteo da se provuce, a imao sam 3 oraha.U startu mi igra nije legla. Hvala na hintu.

Nazad
Vrh Dno