Šta je novo?

IBM Thinkpad T43

geronimo

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2004
Poena
609
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa ovim notebookom, i koja je neka njegova vrednost danas u konfiguraciji Pentium M 1.8, 60GB HDD, 512 MB RAM, ATI X300, wifi, irda, bluetooth... Zanima me jos da li je njegova cena bila visoka najvise zbog kvaliteta izrade i zbog toga sto ima titanijumski kavez unutra ili ima neki drugi razlog?

Cena bi za takvu konfiguraciju bila oko 400 eura ako laptop nema ful opremu i poreklo (samo punjac,bez kutije,racuna i ostalog) a ako ima sve sto treba i jos nesto od garancije (koja je za njega u originalu 3 godine) onda lako moze i 500 eura da dobaci,jer je ipak iz T serije koja je najkvalitetnija kod IBM-a,ima taj titanijumski kavez i citac otisaka prstiju tako da je ipak solidno iznad proseka ostalih"plastikanera"slicne konfiguracije ali jedno 100-tinak eura nize cene,to ipak dosta znaci pojedincima pa ce i T43 naci kupca za svoju,nesto visu,cenu!
P.S.Jel kupujes ili prodajes isti?Jel ima mrtve piksele,koliko drzi baterija,sve to moze uticati da ima nesto visu ili nizu cenu (sasvim solidno da utice zato pitam)?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Potencijalni sam kupac, baterija je odlicna (tri sata kucanja u wordu). Nema mrtve pixele, ima samo punjac i bez porekla je. Znaci 400e i koji evro preko ako sam vas dobro razumeo :)

Za takvo stanje baterije (realni rad 2h otprilike,uz malo srece ako je vec mahimum 3h),samo sa punjacem i bez porekla nek bude srecan i sa 400 eura,preko toga ja na tvom mestu ne bih placao za takav T43 posto sam imao doticni i znam za koliko sam ga prodao sa nesto jacom baterijom pre nekih pola godine!
Pozdrav ,)

Jos jedno pitanje, koja je memorija u njemu, DDR, DDR2 ili obican SDRAM?

Ddr2

Pozdrav,

Rek'o da ne otvaram nov topic...kad je ovaj vec ovako naslovljen.

Izgubio sam mogucnost TV-out preko s-video , naravno na T43.

Nemam uopste ideju u cemu je problem, radilo je normalno -sad nikako ?

Preko Fn tastera podesim paralelni izlaz na monitor i na tv , na tv-u stisnem ext. izvor 1, 2, nigde nema slike.

Sta da pokusam?

Pozdrav,

Rek'o da ne otvaram nov topic...kad je ovaj vec ovako naslovljen.

Izgubio sam mogucnost TV-out preko s-video , naravno na T43.

Nemam uopste ideju u cemu je problem, radilo je normalno -sad nikako ?

Preko Fn tastera podesim paralelni izlaz na monitor i na tv , na tv-u stisnem ext. izvor 1, 2, nigde nema slike.

Sta da pokusam?

Otvori novi topik, nije nikakav problem a i mnogo je bolje za tebe jer ces mu dati adekvatan naziv pa ce ti ljudi brze i bolje pomoci.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno