Šta je novo?

I815 ili VIA za tualatin celera na 1.2g

Pilence

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2000
Poena
609
Koju osnovnu plocu: I815 ili VIA za tualatin celera na 1.2g?cheers

-Uzmi Intela, najveca mana AMD masina su nesto problematicniji Via cipovi tako da ako vec mozes izbegni ih.

Bax je napisao(la):
-Uzmi Intela, najveca mana AMD masina su nesto problematicniji Via cipovi tako da ako vec mozes izbegni ih.
I ti si se zbunio:p

Bax je napisao(la):

Naravno...:D Najbolje chipsetove za AMD pravi Intel....:D :D :D

Stalin je napisao(la):
Naravno...:D Najbolje chipsetove za AMD pravi Intel....:D :D :D

A najbolje sireve za vasheg misha pravi Genius:D :D :D

Asus Tusl2-c
Abir st6

Via za AMD, Intel za Intel

Ako uzimas taj CPU, onda bolje i815EP rev B.
A naj ploca za taj posao bi bila Asus TUSL2-C.

Može i Abit ST6.
Ja je imam već neka 2 meseca i radi kao DOXA, a imam na njoj brdo kartica, diskova, CD-ova i ostalog.

Moja preporuka, mada ni Asus TUSL2 nije loša, naprotiv, da se neko ne uvredi.

Dakle, šta god da uzmeš, nećeš pogrešiti ...

Po meni je naj GB 6OXET ali je nema nigde..druga je tusl2c a treca je chaintech 6oja3T, abit je negde 4 po meni...

Broz je napisao(la):
Po meni je naj GB 6OXET ali je nema nigde..druga je tusl2c a treca je chaintech 6oja3T, abit je negde 4 po meni...
U cemu je razlika izmedju te ploce i GA-6OXT?

Overkloking, dual bios, zvuk....dosta je bolja OXET....

Zaboravio sam da kazem da bi trebala da se koristi za muziku (KO RECE REBIRTH) i ostale muzicke stvari, ali i za igranje....cheers boom

Buca je napisao(la):
A najbolje sireve za vasheg misha pravi Genius:D :D :D

Ne znam sto se smejes ovom prethodnom toliko. TX+K6-2 je cudesno dobra kombinacija.

brzi je napisao(la):
Ne znam sto se smejes ovom prethodnom toliko. TX+K6-2 je cudesno dobra kombinacija.

I jeste, ali ja sam rekao da "Intel PRAVI" a ne da je PRAVIO...Znaci, mislio sam iskljucivo na trenutno stanje na trzistu.

Stalin je napisao(la):
I jeste, ali ja sam rekao da "Intel PRAVI" a ne da je PRAVIO...Znaci, mislio sam iskljucivo na trenutno stanje na trzistu.

Definitivno si u pravu. :) Moj previd.

Vrh Dno