Treba mi par saveta u vezi ploče i memorije... planirao sam sledeću konfiguraciju:
LC Power Pro-Line 914B 550w
GA P55 US3L ili UDP3
i7 860
2x2gb PC3 10660 1333Mhz 7-7-7 Geil
ATI Radeon HD4650 GDDR3 512mb
WD5000AAKS 500gb
Konfiguracija će se pre svega koristiti za renderovanje... Već sam u drugoj temi postavio pitanje da li će ovo napajanje moći da podrži ovu konfiguraciju a još me dodatno interesuje koju od 2 gore navedene ploče da uzmem i zašto??? I koju memoriju da uzmem??? Ovu memoriju sam stavio birajući po nekoj laičkoj logici i odnosu cene i brojki koje stoje u opisu
Elem ono što me stvarno interesuje je šta zanače ove 3 sedmice, pošto vidim da ima modela sa 3 osmice i 3 devetke, i da li mi treba 1600Mhz ako budem poželeo da overklokujem proc pošto vidim po forumu da svi tu brzinu preporučuju kad pominju oc???
unapred hvala
p.s. samo da nagalasim da mi je budžet tanak i da sam se i ovako jedva pokrpio za ovo gore, sa parama koje imam tako da nemojte da mi prepručujete neka finansijski ekstremna rešenja
LC Power Pro-Line 914B 550w
GA P55 US3L ili UDP3
i7 860
2x2gb PC3 10660 1333Mhz 7-7-7 Geil
ATI Radeon HD4650 GDDR3 512mb
WD5000AAKS 500gb
Konfiguracija će se pre svega koristiti za renderovanje... Već sam u drugoj temi postavio pitanje da li će ovo napajanje moći da podrži ovu konfiguraciju a još me dodatno interesuje koju od 2 gore navedene ploče da uzmem i zašto??? I koju memoriju da uzmem??? Ovu memoriju sam stavio birajući po nekoj laičkoj logici i odnosu cene i brojki koje stoje u opisu
unapred hvala
p.s. samo da nagalasim da mi je budžet tanak i da sam se i ovako jedva pokrpio za ovo gore, sa parama koje imam tako da nemojte da mi prepručujete neka finansijski ekstremna rešenja
Poslednja izmena: