Šta je novo?

i7 920 i asus p6t deluxe

nine84

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2007
Poena
319
i ovde mi treba setovanje...jer cpu radi na auto podesavanjima i na 3.6GHz i na 4.3...e sad...za svaki dan bi trebalo da moze opusteno da ide na 3.6...al kontam da bi trebalo da se sve stavke precizno podese u biosu...nadam se da moze neko da mi pomogne:wave:

Prvo moras da pomognes sam sebi i nesto naucis :)
Mozda zvuci grubo ali niko ti ne moze dati tacna setovanja. Sve zavisi od primeraka. Sto se tice 3.6, ne trebas nista posebno da diras osim da fiksiras napon za cpu i da setujes memoriju po propisu.

Prvo moras da pomognes sam sebi i nesto naucis :)
Mozda zvuci grubo ali niko ti ne moze dati tacna setovanja. Sve zavisi od primeraka. Sto se tice 3.6, ne trebas nista posebno da diras osim da fiksiras napon za cpu i da setujes memoriju po propisu.

pa znam ponesto...njemu za 3.6 treba otprilike oko 1.2...e sad ima tu jos dosta napona...

Pa rekoh ti, nisu ti potrebni za taj klok. Pogotovo ako si ostavio eist ukljucenima pa ti je ta frekvencija/21.

potrebna mi je pomoc,
imam plocu Asus P6T Deluxe V2, procesor i7 920 i memorija ocz3g1600lv6gk. Problem je izmedju memorije i ploce, komp. mi se stalno restartuje i pojavljuje blue screen.Da li neko zna kako da podesim memoriju da mi komp. radi normalno. Unapred zahvalan

Vrh Dno