Ima veću brojčanu oznaku, pa shodno tome mora biti i bolji od procesora nižom oznakom.Zasto je Intel bolji?
Svi se i dalje loze na intel, pa mozda kada budes menjao lakse prodas. Ovako ako ne zivis od sekundi u renderovanje, neces ni primetiti neku razliku. 12700h je isto odlicna opcija, slican je kao taj CPU a kontam mozes naci jeftinijeNisam pametan sa kojim procesorom uzeti mašinu, sve ostale komponente u laptopu su identične.
Nadam se da će ti neko odgovoriti pošto i mene zanima laptop za tu namenu. Ja sam građevinski inženjer a devojka je arhitekta, manje više iste programe koristimo i od svih msm da je CAD najzahtevniji (2d doduše).Arhitektura je u pitanju, revit, archicad itd itd... treba ozbiljna snaga
Koji god od ta dva CPU-a, biće dobri za CAD (korisim samo 2D). Ja sam uzeo sa 7840HS jer očekujem malo bolje trajanje baterije, a i malo bolja grafika je plus.
Jednom sam već postovao ovaj klip, ali evo još jednom; pogled na 7840HS, 6800HS i 13705H u Lenovo Yoga mašinama. Čovek je lepo odradio poređenje.
www.youtube.com/watch?v=dXNxouijfJI&t=5s
ja gledam lenovo loq sa 7840hs, 16gb, 4050 sa 6 gb rama i 1tb hdd za 135k, a 6000 skuplji sa intelom 13620, pa se dvoumim, koji odabratiJa sam kupio u Temišvaru. Bila neka dobra akcija tamo, pa se prošetao malo.
Lenovo Yoga Pro 7 14APH8. Model sa R7 7840HS, 32GB, 1TB, integrisana grafika, 2.5k ekran. Cena u tom momentu bila 740eur, sa 3 godine garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari