Šta je novo?

i5 \ i7 ?

annoyer

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2008
Poena
320
Brat me smara pa umara. Njegovi mu daju do 1000e za konfu bez monitora i periferije ima 12 godina i naravno hoce da igra igrice, ja ne mogu vise da se ubedjujem sa njima da je to bacanje para (bolje ps3 + logitech 5500 ili sta vec ne zamerite ne sluzi me mozak). Nasli su kompromis da uzme sve sto je jace moguce - jak procesor a neku srednju grafiku za hd filmove i igrice tako da ce ga komp sluziti minimum 5 godina.

Ima vec monitor 226bw

Dakle cela konfiguracija sa pomenutim procesorom. Max mislim da bi bilo u redu i7920
ostalo je perverzija. Ili i5 750? Jeftinije je.

Solidna graficka (za neki need for speed, counter i ne znam vise sta hoce).

Pomozite

Savet:

Nek mu uzmu konfu za somica a ti lepo prepakuj isto vece to sve kod sebe, niko nece ni da primeti! Garant :)

Poslednja izmena:
Pa ako ce da igra igre onda nema potrebe da ulaze u procesor. i5 750 + minimum 5770 i odgovarajuca napojna. Sve ostalo nema smisla.

teshko da ce bilo sta sto kupi sad moci da traje naednih 5 godina...

Brat me smara pa umara. Njegovi mu daju do 1000e za konfu bez monitora i periferije ima 12 godina i naravno hoce da igra igrice, ja ne mogu vise da se ubedjujem sa njima da je to bacanje para (bolje ps3 + logitech 5500 ili sta vec ne zamerite ne sluzi me mozak). Nasli su kompromis da uzme sve sto je jace moguce - jak procesor a neku srednju grafiku za hd filmove i igrice tako da ce ga komp sluziti minimum 5 godina.

Ima vec monitor 226bw

Dakle cela konfiguracija sa pomenutim procesorom. Max mislim da bi bilo u redu i7920
ostalo je perverzija. Ili i5 750? Jeftinije je.

Solidna graficka (za neki need for speed, counter i ne znam vise sta hoce).

Pomozite

i5-750 Core
GigaByte GA-P55-UD3
2 x 2GB DDR3 Patriot Extreme PC1600
Sapphire ATI 5850, 1GB DDR5
DVD+-RW Samsung SH-S223B/BEBE
Xigmatek Midgard
Chieftec CFT-650-14CS
500GB WD 5001AALS Black

Ovo kosta malo preko 79.000 dindzi. Ustedeo si im 200 ajvara, a sebi tonu zivaca.

Vrh Dno