Šta je novo?

i5 750

Kako god bilo opet mi se 99c cini preteranim nikako nije zdravo prziti ga toliko.

Paaaaa po Core temp Linx ga nagura na 99c :d Ali roka ko lud, nema nameru da puca, prolazi linx i na 4.2. Mislio sam cak i da odem i kupim neki bolji cooler ali necu. Mislio sam cak i na nekoj vodi da ga teram ali me mrzi da pravim sve a i vise nemam sve sto mi je potrebno tako da sam odustao. Dovoljno je i ovo ;)

aj okachi neki SS sa task managerom, cpu-z-om, realtempom i linxom dok radi, ako ti nije problem. jer vrlo je moguce da ti trotluje cpu preko 90c i da ne radi 100%, pa me bash zanima koliko ti izbacuje gigaflopsa linx odnosno koliko je zauzece procesora u realtempu i task menadzeru.

Poslednja izmena:
Nije teško samo kad se hoće :). Odrediš da proc ne sme da ti pređe više od 75C sa linx-om i to je to, sve preko toga znajte da će vam se proc degradirati vremenom, i u najgorem slučaju prestaće sa radom :)

pitanje dana glasi ...
Koji cooler moze da se namontira/stavi/uspostavi/zaglavi/ na P55 ploce u kombinaciji sa Geil EVO; Dominatorom; Hyper X ... i slicnim memorijama koje imaju takve hladnjake ?
Posto su dizajneri/proizvodjaci hardvera jedni divni ljudi pa su to sve divno napravili

hohoya jesi li probao Noctua NH-U12P? Sutra mi stize i montiracu ga na Asus P7P5D EVO, pa ti prenosim utiske o rasporedu i "guzvi" na ploci. Po slikama bi rekao da mogu i vise memorije da se uglave i da ne smetaju.

... nego ljudi ne budite tako skrti, ajde pisite iskustva sa klokovanjem ovog procesora.:) Dajte neke savete. Kacite SS. Ili da cekamo hladnije dane pa da ga przimo na visim taktovima :p

Nazad
Vrh Dno