forsaken demon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600K
- Matična ploča
- DeepCool AK620 White
- RAM
- 64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
- GPU
- Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
- Storage
- KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
- PSU
- CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
- Monitor
- Dell 24"
- Mobilni telefon
- Samsung A52S
- Pristup internetu
- Optički internet
Razmišljam se o apgrejdu za konfiguraciju iz potpisa...u principu, znam da mi trebaju obe stvari, ali pošto je to za moje standarde jako puno para, moram prvo da se odlučim za jednu, pa posle par meseci za drugu stvar.
Znam da bih s prelaskom na ovaj procesor dobio znatno više nego s grafičkom, ali je to i značajno veća investicija, jer mi osim skupog procesora treba još i ploča, odnosno recimo 4 GB DDR3 memorije. Šta je pametniji apgrejd u ovom trenutku?
Da li je možda ipak bolje odabrati grafičku karticu bez obzira što neću dobiti puno, pa sačekati tih par meseci da se pojavi neki malo pristupačniji četvorojezgarni procesor ili makar da padne cena ovom i5 2500k?
Znam da bih s prelaskom na ovaj procesor dobio znatno više nego s grafičkom, ali je to i značajno veća investicija, jer mi osim skupog procesora treba još i ploča, odnosno recimo 4 GB DDR3 memorije. Šta je pametniji apgrejd u ovom trenutku?
Da li je možda ipak bolje odabrati grafičku karticu bez obzira što neću dobiti puno, pa sačekati tih par meseci da se pojavi neki malo pristupačniji četvorojezgarni procesor ili makar da padne cena ovom i5 2500k?