Šta je novo?

I nVidia brrrrrrrlja....

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Tj. drajveri....

Sve je ok sa stabilnoscu i performansama, ali 22.xx i starije verzije detonatora (probao sam desetine) prepoznaju Philips 7108E encoder powered GF3Ti200VIVO (MSI, bila na testu) karticu kao "Philips 7108E"... Tada TV-out radi kako treba......

Kada instaliram 23.xx - 27.xx (isto desetine probao) - ovaj encoder "postaje" Connexant Bt869 i TV-out NE RADI (tj. ne moze da ga nateras da radi ni na jedan nacin - jednostavno, kao da kartica nema mogucnosti TV-outa). Jos cudniji su 28.xx :))))

Oni ga prepoznaju kao Connexant CT28671 (koji isto postoji, ali brate, imam Philips !) - i , isto ne radi... dakle, da bih imao TV-out na ovoj kartici -moram da iskuliram sa verzijom manjom od 23.xx - totalan trip...

O, btw, MSI ima dual bios i live update za bios- pa sam i njega updateovao online :)).... Ista stvar (ne pomaze )...

Pozdrav svima (ovo sam pisao da znate sta sve moze da se desava)... Niko nije savrsen...

Ne kapiram ni ja... Ali je tako, i to sa novom WinME instalacijom... Mozda je to jedan od ME cudi... nije iskljuceno...

ByMAx, izvini ali nisi odradio posao do kraja.KAda si testirao karticu nisi je do kraja istestirao.MIslim obe VIVO funkcije i pod Win ME i pod Win Xp, zar ne.Pa nije stvar samo u tome koliko ima frame rate u Quakeu, kada kartica ima i druge mogucnosti.Takodje Msi gf3ti200 radi odlicno pod Win me sa 21.83MSi, ali sa istim tim driverima, samo za Xp , radi SAMO tv out.
Nemoj da se ljutis , ali tako je to.

He... pa ti ocigledno ne pratis rad sajta... VIVO Philips-a 7108E chip koji je na toj MSI GF3Ti200 kartici, je toliko puta testiran ranije (MX, GTS kartice) da nema potrebe da se ponavljam, zar ne?

Nazad
Vrh Dno