Šta je novo?

I Microsoft koristi krekovane programe!

samer

Slavan
Učlanjen(a)
22.05.2006
Poena
319
Ne znam da li je vec bilo o ovome, ali hajd
Znaci koristili su krekovani sound forge,a sam dokaz je u svakoj
instalaciji xp-a na svetu :)

http://www.toffi-net.de/lol.html

Hm? Sve je moguce, nije iskljuceno nista......

Shto je to chudno, pa oni gaze preko mrtvih da bi ispunili svoje ciljeve, shta je piratski program u odnosu na to...

Aj ko prvi driveru odgovori "a Sony je bolji" dobija da bude admin na benchu :D:D:D

Zašto mu to odgovarati, kada je to već opštepoznata činjenica? :d:d

Nemoguce ali mozde istinito!!!

Vest je prilicno matora. Objasnjenje je da je Microsoft angazovao spoljne saradnike da im isporuce zvukove za WinXP. Spoljni saradnici su koristili "narodnu" verziju programa.

Jednom sam svratio do lika koji se bavi izradom reklama na nasem trzistu. Na kompu je imao sve verzije Max-a, Maya-e, Luste, Combustion, Flame, Soft Image, Premiere, After Effects, ma sta vam god padne na pamet... I naravno, sve su to bile narodne verzije i pritom nema nameru da plati nijeda od navedenih programa.

I meni se čini da je ova ako ne i slična vest bila pre koju godinu :)...

Veoma matora i istinita vest.

They Took Our Jobs! xD

Vest je prilicno matora. Objasnjenje je da je Microsoft angazovao spoljne saradnike da im isporuce zvukove za WinXP. Spoljni saradnici su koristili "narodnu" verziju programa.

Jednom sam svratio do lika koji se bavi izradom reklama na nasem trzistu. Na kompu je imao sve verzije Max-a, Maya-e, Luste, Combustion, Flame, Soft Image, Premiere, After Effects, ma sta vam god padne na pamet... I naravno, sve su to bile narodne verzije i pritom nema nameru da plati nijeda od navedenih programa.

Jel ima firmu ili je narodni chovek ?

Znam da je stara vest ali se ne secam da sam video na forumu, pa cisto da ubacim malo cinjenica o "ljutom" Microsoftu i njihovim smaranjima o legalnosti softvera.
Kako su dvolicni (hipocrits) i LICIMURI

Odavno se zna za to,jos od HPa (c) 'by Vaske'
(editovali sistemske audio fajlove krekovanom verzijom SFa)

Nazad
Vrh Dno