Šta je novo?

I mene zeza FireFox :)

hektor2

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2006
Poena
450
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600G / LCPower212
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
48GB
GPU
Intel Arc A770 16GB
Storage
500GB nvme
Zvuk
Ima
PSU
LcPower 600W
Kućište
MS V700
Monitor
Tesla 27"
Naime, nemam pojma kako i sta se desilo, ali na oba kompjutera koristim isti FireFox i na oba kompa, kada skidam neki fajl sa neta i kad zavrsim skidanje snimi ga sa orginalnim datumom kreiranja, tako da kada stavim da mi se fajlovi razvrstaju po datumu skidanja, novo skinuti fajl nije na prvom mestu vec negde pomesan medju gomilom fajlova.
Ranije se to nije desavalo. Onaj fajl koji zadnji skinem, on automatski se postavi kao najnoviji i bude na prvom mestu.

Naime, nemam pojma kako i sta se desilo, ali na oba kompjutera koristim isti FireFox i na oba kompa, kada skidam neki fajl sa neta i kad zavrsim skidanje snimi ga sa orginalnim datumom kreiranja, tako da kada stavim da mi se fajlovi razvrstaju po datumu skidanja, novo skinuti fajl nije na prvom mestu vec negde pomesan medju gomilom fajlova.
Ranije se to nije desavalo. Onaj fajl koji zadnji skinem, on automatski se postavi kao najnoviji i bude na prvom mestu.

pa verovatno nije do firefox-a nego do " izbornika pregleda " u exploreru koji koristis za pregled fajlova.

total commander ili win explorer ti poredjaju fajlove ili po datumu ili po abecedi ili po vremenu ili po nastavku fajla..

idi u win explorer poredjaj fajlove po kriterijumu koji hoces u view opciji( ako hoces tako ) pa na
tools/folder options i klikni na apply to all folders.
trebalo bi da ti odsad fajlovi budu prikazani kako si odabrao.

Total commander koristim, zaboravio sam to da kazem. Ranije sam stavio na date i lepo stavi skroz pri vrhu najnoviji skinuti fajl, sad ga postavi negde totalno bez veze.

Evo primer. Blendera sam zadnjeg skinuo a on nije pri vrhu ?

Prilozi

• ff.gif
    ff.gif
    35.1 KB · Pregleda: 42
Poslednja izmena:
Vrh Dno