zendraqla je napisao(la):http://www3.ptt.yu/o_nama/cenovnik_kab.htm
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=33314&highlight=talasima
drapin je napisao(la):...
Malo si pobrkao loncice, covek pita za I-kom... ovo sto si naveo je cenovnik ptt-a a ni u linkovanom thread-u nema govora o I-komu...
I-kom ima katastrofalno niske kvote i katastrofalno visoke cene...okacen mi je cenovnik dole u prizemlju ali sam se trudio iz petnih zila da ga zaboravim sto pre ! Pogledacu sutra ponovo pa cu da prenesem tu tragikomediju, ako me niko ne preduhitri.
Ma to je dezinformacija. U Beogradu postoji vise od 10 medjusobno nezavisnih kablovskih operatera (PTT KDS, SBB (aka Telefonija KDS), I-kom, radijus vektror, bezanija kds...).zendraqla je napisao(la):...mislio sam da je ptt vlasnik svih tih "porvajdera" (samo su imena provajdera podeljena po opshtinama; bar sam ja tako chuo...)...
E to ! S tim sto su jedino cene prekoracenja malo smanjenje i zavise od paketa, oko 4,5dinara/MB za najmanji i oko 3dinara/MB za najveci paket.Smith je napisao(la):Cene su sledece: 1,3GB/256kbs/4000din - 650MB/256kbs/2200din - 320MB/256kbs/1300din - 100MB/128kbs/500din.
Prekoracenje je 5din po MB i dozvoljeno (po gore navedenim paketima) do 4GB/do 2GB/do 1GB/do 500MB.
Modem je Motorola, moze da se kupi za 5900din ili da se iznajmljuje za 600din mesecno, uz depozit od 3000din.
Pa bilo je "upadanja u atar". Kolko sam ja cuo, kod genexa je PTT postavio osnovnu infrastrukturu i tu su stali. Verovatno niko od korisnika polu-piratskog radijus-vektora nije hteo da predje zbog mnogo bolje ponude kanala. A opet, na bezaniji je jedan moj drugar preso sa (vajlda) Bezanije KDS na PTT KDS. Presao je naravno zbog net-a, al mu nisu rekli da taj bezanijiski deo nije jos povezan optickim kablom na glavnu stanicu. A kad ce, ne zna se.drapin je napisao(la):...Ne zaboravite da se provajderi obicno ne preklapaju sem mozda u granicnim oblastima ( barem za sada ). Znaci ako je u vasem kraju razvucen I-kom, vrlo su male sanse da dobijete nekako na primer PTT. Ne bi me zacudilo, kako je u ovoj zemlji sve naopako, da cak i postoji neki djentlmenski sporazum o nenapadanju odnosno o neupadanju u "atar" - umesto da se razvija zdrava konkurencija. Daj Boze da nisam u pravu.
zavisi kako gde,kod mene pola zgrade ima sbb,a pola ikomdrapin je napisao(la):...
E to ! S tim sto su jedino cene prekoracenja malo smanjenje i zavise od paketa, oko 4,5dinara/MB za najmanji i oko 3dinara/MB za najveci paket.
Ne zaboravite da se provajderi obicno ne preklapaju sem mozda u granicnim oblastima ( barem za sada ). Znaci ako je u vasem kraju razvucen I-kom, vrlo su male sanse da dobijete nekako na primer PTT. Ne bi me zacudilo, kako je u ovoj zemlji sve naopako, da cak i postoji neki djentlmenski sporazum o nenapadanju odnosno o neupadanju u "atar" - umesto da se razvija zdrava konkurencija. Daj Boze da nisam u pravu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari