andjelkoyu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2002
- Poena
- 680
I-KOM: demonstracija kablovskog neta 28.08 u 20h
Pa ako je stvarno tako onda mogu slobodno da odloze odrzavanje pomenute prezentacije...legend je napisao(la):mislim da je dranje......bar mi je tako i sam direktor IKOM-a preneo.......mislim da ce biti 650 mb mesecno za ~2.000,00 din....
Amon_Ra je napisao(la):A zasto je PTT tako drasticno jeftiniji od ostalih?!!!
Kada budu shvatili da su Srbi konacno pusteni s lanca i da svlace milione MB ili ce drasticno povecati cene mesecnog flata ili ce drati kao i ovi divljaci tipa IKOMa i ostali seljoberi.
Amon_Ra je napisao(la):A zasto je PTT tako drasticno jeftiniji od ostalih?!!!
Kada budu shvatili da su Srbi konacno pusteni s lanca i da svlace milione MB ili ce drasticno povecati cene mesecnog flata ili ce drati kao i ovi divljaci tipa IKOMa i ostali seljoberi.
drapin je napisao(la):Odrzana cuvena prezentacija, trajala otprilike 15 minuta, nista bitno nije receno, ugovori su mogli da se potpisu na licu mesta ali niko nije ni spomenuo a ni pitao kada je pustanje u rad...tamo je to radilo, istina, ali...
Cene su sledece: 1,3GB/256kbs/4000din - 650MB/256kbs/2200din - 320MB/256kbs/1300din - 100MB/128kbs/500din.
Prekoracenje je 5din po MB i dozvoljeno (po gore navedenim paketima) do 4GB/do 2GB/do 1GB/do 500MB.
Modem je Motorola, moze da se kupi za 5900din ili da se iznajmljuje za 600din mesecno, uz depozit od 3000din.
Sve u svemu, u poredjenju sa PTT-om, ovo je...
Mislim da ce uzimati samo oni koji iz nekog razloga moraju - nazalost mislim da cu ja biti jedan od tih jer se nesto inatim sa Telekomom oko racuna i moze da mi se desi da ostanem bez telefona !:beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari