Šta je novo?

I koji sad ja proc imam...

undefined

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2007
Poena
350
Uzeo sam E4300 i everest (ne registrovan, dakle trial verzija) mi kaze na ifnou za proc: engineering sample - yes.

Da li se everest tripuje ili sta, i kako jos mogu bez citanja brojcica na procu da proverim?
I jeli dobro ili lose da bude ES.

Cpu-z ne spominje nikakav ES i kaze Intel C2D E4300, code name Conroe, i dalje ,stepping 2 revision L2.

ma everest mom drugu kaze da ima FX a on ustvari ima A64 3000+ :D...sta kaze cpu-z to ti je...skini najnoviji cisto onako :)
btw: da budes siguran koji imas procesor: skini cooler sa njega i proveri preko googla njgovu oznaku (ovde imas sve za E4300 - http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB)
ES modeli nemaju nikakve oznake kao sto neko rece ovde...

sSpec Number Also known as specification number. A five character string (SL7AA, SL8VN, etc.) that is printed on the processor, and used to identify the processor. By knowing the processor's sSpec Number, you can find out the processor's core speed, cache size and speed, core voltage, maximum operating temperature and so on.

Poslednja izmena:
Ma sad sam poskidao najnovije verzije svih bitnih programcica, zato me i zbunjuje.

Meni samo cpu-z 1.36 pokazuje tacno dok ostale novije verzije lupaju neke gluposti sto se cpu tice.

Nazad
Vrh Dno