kVu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2003
- Poena
- 675
ostavio bih kuciste. Stoji otvoreno u drugoj prostoriji tako da ne vidim razlog da se to menja. Napajanje koje imam je 350W, neki chieftec, to dakle verovatno moram zameniti. Imam dva PATA harda, od 160 i 320gb. Ovaj od 320gb je 16mb buffer i vrti se na 7200. Da li to radi sa novim plocama ili mora iskljucivo sata2? Imam i externi 3.5 HDD 500gb sa e-sata prikljuckom. DVD rezac takodje pioneer, floppy...
Intel ili AMD je potpuno nebitna stvar. Cak sam zavoleo amd jer mi ovaj vec godinama radi besprekorno. Voleo bih i lepo da se igram.. Recimo NBA 2k9 sa full detaljima
) Sluzice i za posao, nemam nameru da ga klokujem. Bitno je da radi brzo i stabilno.
Dakle treba preporuka za MB, CPU, Memoriju (nek bude minimum 4gb) grafiku (4770 mi se najvise dojmi za tu lovu) i napajanje. I naravno da sam miran par godina sto se tice nekih narednih upgrade-a. Monitor od 20'' cu kupiti naknadno. Moze i preporuka za to posto blage veze nemam koji je dobar monitor...
Terace se win7 i win xp, osim ako ne radi ona neka emulacija xp-a pod 7-icom kako treba za muz. programe.
budzet neka bude recimo oko 400 jura.. Moze i vise ako je zaista potrebno..
I ako moze preporuka gde i kod koga to sve sklopiti
hvala
Intel ili AMD je potpuno nebitna stvar. Cak sam zavoleo amd jer mi ovaj vec godinama radi besprekorno. Voleo bih i lepo da se igram.. Recimo NBA 2k9 sa full detaljima
Dakle treba preporuka za MB, CPU, Memoriju (nek bude minimum 4gb) grafiku (4770 mi se najvise dojmi za tu lovu) i napajanje. I naravno da sam miran par godina sto se tice nekih narednih upgrade-a. Monitor od 20'' cu kupiti naknadno. Moze i preporuka za to posto blage veze nemam koji je dobar monitor...
Terace se win7 i win xp, osim ako ne radi ona neka emulacija xp-a pod 7-icom kako treba za muz. programe.
budzet neka bude recimo oko 400 jura.. Moze i vise ako je zaista potrebno..
I ako moze preporuka gde i kod koga to sve sklopiti
hvala