Apple je super kul firma, i ovakve aplikacije su sasvim opravdane, nije to za siro'tane ...
? o cemu ti pricas,lik je dobio super ideju napravio aplikaciju koja kosta 999$ i nista ne radi, i ljudi kupuju to da se vidi da su "loaded"
znaci nema to veze sa apple-om
jel ima aplikacija da se kupi za Nokia-u na telenorovoj mrezi ?
evo ima! daj mi soma evra i ja cu ti je poslati, radi exkluzivno na srpskoj telenor mrezi :d :d
au ljudi o ovoj se aplikaciji pricalo jos proslo leto...nema je vise , skinuta je nakon sto je lik zaradio 5000 dolara
![]()
Ne slaže li se baš to sa delom njihove filozofije i marketinga, tj. barem kupaca i ironije li pogotovo u Srbiji :d ne govorim o poznavaocima već o onima koji Ipod, a pogotovo Iphone kupuju jer je on brand jer je cool jer tako žele da pokažu ko su i šta su. Statusni simbol ukratko, ova aplikacija je baš to i to onako potpuno direktno, bez lažnog morala? o cemu ti pricas,lik je dobio super ideju napravio aplikaciju koja kosta 999$ i nista ne radi, i ljudi kupuju to da se vidi da su "loaded"
znaci nema to veze sa apple-om
au ljudi o ovoj se aplikaciji pricalo jos proslo leto...nema je vise , skinuta je nakon sto je lik zaradio 5000 dolara
![]()
Tačno! Znam samo 2 čoveka koji imaju iPhone - obojica ga koriste samo za telefoniranje! Čak ni SMS ne koristene govorim o poznavaocima već o onima koji Ipod, a pogotovo Iphone kupuju jer je on brand jer je cool jer tako žele da pokažu ko su i šta su. Statusni simbol ukratko, ova aplikacija je baš to i to onako potpuno direktno, bez lažnog morala![]()
Zašto glupost? Ako je neko spreman da plati neku uslugu ili robu odakle nam pravo da mu branimo da troši novac na to koliko god nama delovalo besmisleno. To i jeste poenta potrošačkog društva u kome ima stvari koje su meni i besmislenijeZnaci lik je za glupost zaradio 5k dolara... Svaka mu cast... Naslo se 5 petardi da mu plati :wall:
Da ovaj jedan nije najveći Apple fanboy ovog foruma, a i šire (prepoznaće se)? :d...eight people bought it, one of whom claimed the purchase was entirely accidental
Tačno! Znam samo 2 čoveka koji imaju iPhone - obojica ga koriste samo za telefoniranje! Čak ni SMS ne koristeŽao mi je što su prilično stariji od mene, pa ne mogu da ih zezam nonstop za to
![]()
Apple je super kul firma, i ovakve aplikacije su sasvim opravdane, nije to za siro'tane ...
Da, samo pametni i kul ljudi daju 1000$ za plikaciju koja nista ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari