Šta je novo?

Iščitavanje PPPoE username i passworda iz huawei hg532e modema

nmilicevic

Cenjen
Učlanjen(a)
02.03.2014
Poena
169
Kao što naslov kaže, potrebno mi je da nekako pročitam PPPoE username i password iz telekomovog huawei hg532e.

Ja sam bio u mts poslovnicu i oni su mi dali to. Ne znam da li ovako moze da se vidi.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Bila je za firefox neka ekstenzija da se skine koja pokazuje znakove iza zvezdica, ja sam to davno sa njom radio...nesto tipa no password ili kako vec.

Desni klik na toj stranici - Inspect Element - umesto input type = password, za password ukucas "text".
Tako je barem meni radilo.

Ne radi to maltene ni za jedan Huawei koji je Telekom delio posle HG520 i 530. Noviji modeli enkriptuju taj password i to što se dobije "iza zvezdica" nije validan password za PPPoE konekciju.

Za aktuelnu ponudu rutera na dosta ni pomoću Telnet-a nije moguće izvući te podatke jer su npr na ZTE modelima stavili password za "shell" komandu.

Znam da mi je ranije uspevalo, za zadnji ruter sam isao licno kod njih i trazio sifru ali su bili u fazonu "sta ce vama to, mi to nikome ne dajemo...." I na kraju dobio, jer nemaju razloga za neizdavanje tog podatka.

ja kupio TP-LINK 8970 zbog giabitnih portova i muke tantalove da ka prikacim. Njihova tehnicka podrska uopste i ne zna da postoje neki passwordi, kazu "jedini nacin da povezem drugi ruter je da predjem na staticku IP adresu sto znaci +600din mesecno"
I ja imam taj ZTE i najradije bih ga izbacio i stavio ovaj novi

jel zna neko da li izdaju te passworde na zahtev i dalje?

ja kupio TP-LINK 8970 zbog giabitnih portova i muke tantalove da ka prikacim. Njihova tehnicka podrska uopste i ne zna da postoje neki passwordi, kazu "jedini nacin da povezem drugi ruter je da predjem na staticku IP adresu sto znaci +600din mesecno"
I ja imam taj ZTE i najradije bih ga izbacio i stavio ovaj novi

jel zna neko da li izdaju te passworde na zahtev i dalje?
Izdaju. Kontaktiraj ih putem maila. Objasni im zašto ti treba i naglasi da neces kontaktirati podršku ako nešto ne bude radilo kako treba.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno