Šta je novo?

Hyundai MP3 player

mk25121994

Cenjen
Učlanjen(a)
27.05.2011
Poena
154
Dakle u pitanju je Hyundai MP-171F,formatirao sam ga i sada nema nijednog foldera i kada ga upalim i selektujem bilo sta osim fm-a ili podesavanja,player se restartuje.Pomagajte ljudi.:d

1) Koji sistem formatiranja si koristio? Mora FAT32.
2) Neki plejeri imaju tačno definisanu foldersku strukturu, kako bi znali šta tačno otvaraju (npr. folderi MUSIC, PICTURES), pa ako njih ne nađe ne zna da se snađe :p

Probao sam i FAT i FAT32 i isto je.Kako sad da potrefim imena i raspored tih foldera?

Ja sam do sad viđao da su folderi uvek u korenu njegove memorije, znači probaj da napraviš folder MUSIC i ubaciš neku pesmu, pa vidi ima li promene.

Posle malo istraživanja, izgleda da ti stariji kineski plejeri koriste FAT16, tj. FAT format, izvinjavam se zbog dezinformacije.
Meni ovo ponašanje deluje kao da su formatom obrisani neki fajlovi firmware-a, logičan sled operacija bi bio flashovanje nove verzije firmware-a, ali kako nema sajta proizvođača to će biti jako problematično. Da nisi dobio neki cd i uputstvo sa njim?

Dobio sam cd sa driverom za widows 98,nekim menagerom za muziku i MP3 Player Utilities 4.15,i tu ima MP3 player upgrade tool ali zahteva da pronadjem firmware na hard disku.

Jedino što sam uspeo da iščačkam je http://forum.s1mp3.org/viewtopic.php?f=17&t=3905
Inače se taj sajt bavi podrškom za kineske mp3 plejere, firmware se nađe na osnovu broja ploče, ali je izgleda to problem za tvoj plejer.
Mislim da ti je najbolja solucija da kontaktiraš ovlašćeni servis, možda ti pošalju mail-om firmware.

A jel znas ti neki ovlasceni servis za ovo?Ja sam probao tako sto ukucam na googlu ACT2091_S7_1 2006/10/17 i skinem neki firmware cije je ime "2006_10_17-ACT2091_S7_1-9.1.52" ali kad pokusam da updatujem firmware izbaci gresku na update logu "2006_10_17-ACT2091_S7_1-9.1.52.s1clone 2011-10-9 9:38 v0.0.00 failed" i kad kliknem na "begin upgrading" kaze "invalid firmware upgrade file".

Za servis zaista ne znam. Ovu grešku može da javlja ako je firmware fajl nekompatibilan ili je neadekvatna ekstenzija fajla (uobičajeno je .fw i .bin).
Flashovanje pogrešnog firmware-a će značiti kompletno brikovanje plejera (rešivo ali komplikovano), pa budi siguran da je to to.
Ako ideš u fazonu da probam pa šta mu bude :)d) imaš ovde firmware plejera koji navodno izgleda isto kao tvoj (to proceni sam da li je tačno, kao i da li je ista specifikacija), pa ako si spreman na rizik...

Nema na čemu, žao mi je što nismo uspeli da rešimo problem, u svakom slučaju srećno sa plejerom :)

Nazad
Vrh Dno