Šta je novo?

HyperX nagrađuje najbolju gejming mašinu

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
HyperX, članica Kingston Technology Company, Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, organizuje takmičenje za sve korisnike koji se ponose svojom gejming mašinom. Do 22.12.2014. godine posetioci sajta [url]www.hyperxgamingmachine.rs[/URL] imaju priliku da se pohvale hardverom za gejming kad postave fotografiju unutrašnjosti svog PC-a sa nekom od HyperX komponenti, čime ulaze u trku za jednu od tri glavne nagrade i veliki broj nedeljnih nagrada koje dodeljuju HyperX medijski partneri.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se ulogujete na [url]www.hyperxgamingmachine.rs[/URL] web sajt preko svog Facebook naloga, u aplikaciju na sajtu postavite fotografiju svoje gejming mašine i pozovete prijatelje da u okviru aplikacije glasaju za Vas. Da bi fotografija bila kvalifikovana za dalje takmičenje, važno je da sadrži HyperX memoriju ili SSD.

dbFVl7G.jpg

Evo ja imam HyperX flesku :d
Mislim stvarno najgluplji moguci nacin za nagradnu igru, da te glasaju preko FB...

Ja imam RAM modul. :D Ali me malo zabole za Facebook.

Hahahahahaahahahahahahaha... Prvo sto mi je proletelo kroz misli je "para se na paru lepi", ali reko', necu da napisem nista, samo ce me svi isprozivati. Sad vidim da vecina deli moje misljenje.
Jos fb. Eeee...
Jasno je svima nama zasto se koristi fb za glasanje, ali bas je providno.
Uzivajte svi i srecno vam bilo.
:)

Znaci ko ima najvise prijatelja na fejsu pobedjuje :d
Stvarno jedna graciozna nagradna igra. Sve sto je islo preko FB-a se pretvara u farsu i to je cinjenica. I dalje mi nije jasno kako neko dobija ovakve ideje. Neko ce mozda da ucestvuje ali ja jok, ne zelim ni da palim FB.
Uzgred, ne koristim ni Kingston uopste :d

hahaha,sutra u banku po stambeni kredit ,ulozim u masinu i dobijem nagradu :D
not bad

Pa ne verujem da im je fer takmičenje visoko na listi prioriteta. Marketing i to je to. Pobediće onaj koji je dokon i besraman :)

A imamo dosta takvih, pa će biti gusto.

Evo, da se i mi javimo... :wave:
Nedeljne nagrade jesu uslovljene brojem glasova, ali baš iz razloga da glasanje ne bi bilo jedino merilo pobede, pravilo je da se tri glavne nagrade biraju... Od 10 prvoplasiranih HyperX žiri će izabrati tri najbolje fotografije.
Dakle, reč je o kombinaciji glasova publike i glasova HyperX žirija u čijem sastavu će biti i medijski partneri takmičenja.

Tu smo da vam pomognemo ukoliko imate neku vrstu tehničkih problema, ili vam je potrebno dodatno objašnjenje. Vaša pitanja nam možete slati na [email protected]

Puno sreće svima!

Poslednja izmena:
Nagradne igre organizovane na fb posmatram jednako kao i popup prozore (kojih sam se davno resio) ili kao sajtove na kojima pocinje reprodukcija muzike pri ucitavanju. :d
Jasno mi je da je fb jeftina, a dobra reklama, samo sto sam morao da prokomentarisem. Jace je bilo od mene. :) Ako neko hoce da organizuje nagradnu igru, neka to organizuje, a ne reklamu pre svega.
Benchmark nagradna igra od pre mesec dana je bila najbolje organizovana ikad. Svaka cast Benchmarku na tome, a drugi neka uce...

Pa nagradne igre se i organizuju zbog marketinga. Gde ces vecu seljanu nego na FB. Sigurno nece biti posteno a poklace se za stap rama.

Pa npr. lajkovanje i serovanje HyperX fb stranice ili sajta je takodje marketing, ali ipak mnogo manje napadan u odnosu na ovo glasanje. Realno ko je normalan dokon da pravi lazne profile i cima se sa raznim "prijateljima" da ga glasaju...
Sta je mnogo, mnogo je...
Iz protesta odoh da kupim C*u*ial SSD :d Pa i ne imala nagradna igra:)

Poslednja izmena:
Nemam FB nalog ali bih baš voleo jedan (ili više ako može). Ovo je pravi razlog da otvorim nalog.

Nikad ovakve nagradne igre neće biti fer jer tamo neko sedi u žiriju i ocenjuje kobajagi. To se lepo organizuje na sledeći način: Svako šalje sliku kompa sa bilo kakvom Kingston komponentom (*beš HyperX) i kad se lepo napravi veliki spisak ubaci se na Random.org i eto fer izvlačenja. Čak se može uraditi i live stream na YT gde komisija prati da se randomizer obrne samo "jedared".

Inače video sam kako se rade ove nagradne igre na FB jer uređujem par stranica. Šef kaže smisli lep tekstić da ih navučemo, nagrada ide Peri Periću, i ona je kod njega i pre početka igre. Kad objavimo pobednika, ignoriši loše komentare i stavljaj ih na hide, lajkuj ove što čestitaju itd. U Srbiji su sve nagradne igre prevara, i to je činjenica. Nije neka teorija zavere.

Poslednja izmena:
Znam i ja direktno izvesne organizacije nagradnih igri. Mada je to pričati, otkrivanje tople vode.

Marketing ekipi iz HajperaIks
FqE70ho.jpg

Nikad ovakve nagradne igre neće biti fer jer tamo neko sedi u žiriju i ocenjuje kobajagi. To se lepo organizuje na sledeći način: Svako šalje sliku kompa sa bilo kakvom Kingston komponentom (*beš HyperX) i kad se lepo napravi veliki spisak ubaci se na Random.org i eto fer izvlačenja. Čak se može uraditi i live stream na YT gde komisija prati da se randomizer obrne samo "jedared".

Inače video sam kako se rade ove nagradne igre na FB jer uređujem par stranica. Šef kaže smisli lep tekstić da ih navučemo, nagrada ide Peri Periću, i ona je kod njega i pre početka igre. Kad objavimo pobednika, ignoriši loše komentare i stavljaj ih na hide, lajkuj ove što čestitaju itd. U Srbiji su sve nagradne igre prevara, i to je činjenica. Nije neka teorija zavere.
Apsolutni realizam srpskog kapitalizma u domenu online srpskog marketinka. Osvestite se, ignorisite fb reklame, chain reklame, popup iliti poop up reklame. Ne lozite se da ste.bas vi te srece, jer ova sreca je daleko od random statistike..
Mni ovo lici da je xyper iksic pao u salesu. Eto ja moj ddr3 zamenih corserkom.. :-D Mada niako nista protiv hajpera nemam, ali ove nagradne igre su shljam za brend.. Ionako velika vecina lozaca koji su obeseni svakodnevno o fejs ni ne kapiraju sta znaci ram a ne xyperX. Blacenje brenda za kratkotrajnu paznju na fb fuj. Ono sto jr Cooler Master Srb uradio je kul. Visemesecna simpa reklama na TakoDobarIzbor radiju, pa je dignuta fiktivno vrednost brenda u ocima potrosaca.. Znaci kingstone, hyper iksu, da vidimo ko je taj dobitnik. Mora da je neki Srecko iz Grnd Kazinoa :-D

Poslednja izmena:
Promocija koja se obije o glavu bi najbolje i bila. Organizujte nagradnu igru s ukusom i da je fer, kad već hoćete da se reklamirate. Ovo trenutno mi ide ka tome da ne kupujem.

95% negativnih komentara i 5% neutralnih, niti 1 % pozitivnih. Mislim da su totalno promasili akciju.

Evo, da se i mi javimo... :wave:
Nedeljne nagrade jesu uslovljene brojem glasova, ali baš iz razloga da glasanje ne bi bilo jedino merilo pobede, pravilo je da se tri glavne nagrade biraju... Od 10 prvoplasiranih HyperX žiri će izabrati tri najbolje fotografije.
Dakle, reč je o kombinaciji glasova publike i glasova HyperX žirija u čijem sastavu će biti i medijski partneri takmičenja.

Tu smo da vam pomognemo ukoliko imate neku vrstu tehničkih problema, ili vam je potrebno dodatno objašnjenje. Vaša pitanja nam možete slati na [email protected]

Puno sreće svima!

Veca vam je anti-reklama nego reklama kada uvaljujete bljutavi fejs. Nikad vise Kingston.

Evo, da se i mi javimo... :wave:!

Nije problem u FB, da je samo "like" vaše strane, brenda ili čega već. Nagradna igra i služi za reklamu, što njih više vidi to bolje, nije u tome problem.
Problem je u tome što ste izabrali najgorimogući način da se odluči pobednik, a to je spamovanjem, tj pobedi onaj ko ima najviše "lajkova".
To znači, da ako se igra fer, treba da smara sve žive oko sebe, da mu pomognu, a ti isti prijatelji će da budu moljeni sa više strane za to isto,
i svi njima će da se smuči taj proizvod, jer ih svi smaraju za isti, znači da je kontraproduktivno. Plus da dodamo na to, da ti koji imaju veliki broj prijatelja na FB,
od njih nemate nikave koristi, jer nisu vaša ciljna grupa, oni su došli samo da kliknu na like, i da odu, zabole njih za memoriju pogotovo za HyperX memoriju, ne znaju ni čemu služi.
Vaša ciljna gupa je ovde, a ovde ste napravili odličnu zainteresovanost.

Puno sreće Vama!

Jer nas vređaju s lajkovanjem.

Nazad
Vrh Dno