Šta je novo?

HyperX Cloud Headset

lukac3

Cenjen
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poena
169
Moja oprema  
Mobilni telefon
84123741729
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Poz,
Hteo bih da kupim gore pomenute slusalice, da li je neko imao iskustva sa njima, gledao sam testove ali mi treba neko ko ih koristi duze vreme da kaze svoje misljenje, najvise me zanima gaming i kakva je izolacija.
E sada kakve su u odnosu na siberia v2 (posto sam njih do sada imao)

Ja imam te sluske i bas ih koristim za igre. Izolacija je ok, mozes da cujes okolinu kada ih stavis dok ne pustis bilo sta, nakon toga prakticno ne primecujes nista sto dolazi spolja.

U BF4 lepo razlikujem mesta odakle se cuju pucnji ili koraci. Nemam ni jednu zamerku sto se tice kvaliteta zvuka. Slusalice su mi prikljucene direktno na xonar ST.

Inace su lagane i bas udobne. Dobijas dva seta jastucica, "kozne" i plisane. Ovi plisani slabije izoluju zvuk pa imas neki poluotvoreni utisak kada ih stavis. Meni vise prija kozni materijal pa taj stalno koristim.

Sad sam video da izlazi u februaru verzija 2, pa cu da cekam nju posto donosi 7.1 sistem :)

Sorry za dupli post, ali sam video na netu da se preporucuje neka bolja zvucna karta od ove integruse?
Moze neko da mi da neke ali u razumnoj ceni :)

Definisi razumnu cenu.
Uvek bih preporucio Asus Xonar DX i D1(iste karte samo pci i pcix izvedba) ili za one sa jos jeftinijim ulaznicama Asus Xonar DG ili DGX (pci i pcie)

Pa do nekih 30-35e :)
Kakva je razlika izmedju pci i pcie? :D

prenersi utiske kada ti stignu slusalice.

Moj savet je ako nisu igre u pitanju da uzmes solidan ad konvertor i zavrsis pricu sa zvucnom... Za igre... kao sto predrag rece.. Asus Xonar DX i D1 ima na oglasima da se nadje po razumnoj ceni

Vrh Dno