Šta je novo?

hypertext

zilijen

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
604
treba da spremim neko predavanje u skoli na ovu temu, pa mi je potrebna adresa na kojoj mogu da nadjem nesto o ovome.

hvala unapred

cetvrti razred gimnazije

btw, profesor ocekuje da 45 minuta govorim o hypertexty, a nisam siguran da zeli da slusa o tome kako se prave prezentacije.

Anonymous je napisao(la):
Jeli koj si razred (cega?)
Hypertext, eh nase zastarelo skolstvo... ccc! Nego idi na...
cekaj malo znao sam adresu...
A da - www.sezampro.yu/webdizajn

Pozdrav!

Pa da nema tog hypertexta verovatno ne bi sada ovde pričali o tome... Prvi put čujem da je neki profesor u srednjoj školi dao neku ovakvu temu. Obično se zadovoljavaju sa Word, Xcell i ostalim đubretom.... Ovaj potez u potpunosti pozdravljam...

Mozda ce vas ovo iznenaditi. U jednoj Gimnaziji (nije Beograd) profesor od ucenika IV godine trazi prezentaciju na par stranica u Dreamweaveru. Neverovatno ali istinito. Posto mali procenat njih zna, a vecina ne, srecnici naplacuju po 20 DM po prezentaciji.

HAL je napisao(la):
Mozda ce vas ovo iznenaditi. U jednoj Gimnaziji (nije Beograd) profesor od ucenika IV godine trazi prezentaciju na par stranica u Dreamweaveru. Neverovatno ali istinito. Posto mali procenat njih zna, a vecina ne, srecnici naplacuju po 20 DM po prezentaciji.

E to se zove napredna skola :D :D :D
Ja sam osmi osnovne, na pocetku smo iz tehnikog uili o kompjuterima koji idu do 'cak' 133mhz i imaju hard diskove od celih 1.1gb!!!!!!!

Jel rekoh da na casu ja poducavam nastavnika, a ne on mene?

Nazad
Vrh Dno