Šta je novo?

Hyper 4M630-PE

Splinter

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2007
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360 10750H/16/512
Mobilni telefon
iPhone 12 Pro Max
Zanimaju me misljenja i iskustva vezana za Hyper napajanja uopsteno i konkretno za ovaj model 4M630-PE koji planiram da uzmem...nasao sam ovaj rewiev na netu http://www.technic3d.com/article-625,1-hiper-typem-630w-mk-ii-hpu-4m630-pe.htm i cini mi se kao dobra kupovina, posebno kad se uzme u obzir da cu ga dobiti za nekih 60-65e sa 3god garancije...
svaki komentar je dobrodosao, a i prijedlog za neku drugu kupovinu u istom cjenovnom rangu...

Ako ga dobijas za tu kintu uzimaj bez razmisljanja, Hiper typer je jedna od boljih firmi kad su napajanja u pitanju a kod nas je marka totalno ne poznata.

Ne znam konkretno za taj model ali recimo znam za Hiper HPU-5K880 da !@$E KEVU.Oni i PC Power & Cooling su jedni od retkih koji nude PSU u raznim bojama (black,blue,red,itd.).Napajanje pripada Type R MKII familiji.

@ mINUS & djolez

hvala....

pocetkom aprila ga dobijam, pa cu napisati utiske...

@ mINUS & djolez

hvala....

pocetkom aprila ga dobijam, pa cu napisati utiske...

nazalost, nisam vise mogao cekati ovo napajanje, tako da sam uzeo chiefa gps-550ab...sto se njega tice, extra radi, potpuno necujeno, svi naponi izuzetno dobri (mjereno unimerom). juce sam u kompu pored standardne konfe imao jos 4 hdd (jos 1 seagate 500gb, samsung 200gb i 2 maxtora 80gb), +12v pri orthosiranju i marku06 konstanto na 12.3-12.4v...

Nazad
Vrh Dno