Šta je novo?

Hyper 412S i AM4

atti

Slavan
Učlanjen(a)
17.03.2006
Poena
330
Prvo veliki pozdrav za Cooler Master i pohvale za aktivno učešće jedne velike kompanije na ovom forumu.

Moje pitanje se odnosi na pomenuti hladnjak tj. Hyper 412S koji trnutno hladi FX8300. Pošto sam istim veoma zadovoljan a planiram prelazak na Ryzen 3600 interesuje me postoji li dodatak za kačenje za AM4 i kako do njega doći?
Hvala.

soket AM3+ ? mislim da ce ti odgovarati i za am4 ona kuka je samo veca za am4 i nista vise sve je isto kako znam? jer sam imao jedan artik cooler samo za amd am4 montirao sestri za njihov stariji pc koji je bio am3+ soket

soket AM3+ ? mislim da ce ti odgovarati i za am4 ona kuka je samo veca za am4 i nista vise sve je isto kako znam? jer sam imao jedan artik cooler samo za amd am4 montirao sestri za njihov stariji pc koji je bio am3+ soket
Raspored rupa se razlikuje, a 412 kuleri se montiraju preko rupa. Deluje mi da je zbog toga potreban adapter.

Ja sam za svoj Hyper 212 Evo dobio besplatno od cooler master-a dodatak za AM4 kacenje. Platio sam dostavu samo. Ne znam da li je to jos uvek aktuelno.

Nazad
Vrh Dno