Šta je novo?

Hyper 212+ ili Tuniq Tower?

NikolaT

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
Који је бољи?

pa po nekim kao testovima tuniq je bolji ... mada hyper je daaavno napravljen cpu cooler ali je i dalje dobar. Na tvom mestu gledao bih cenu ... Takodje nekako mi je primamljiviji hyper u push-pull rezimu , koristio sam ga tako , lappovanog i bio je zaista fenomenalan za pare

Slazem se sa Mikijem D,posedujem doticni cooler i moj E6300 na sa 2.8 na 4 Ghz ne ide preko 65 c pod LinX-om...Odlican cooler i veliki plus je sto moze da se montira na sve socket-e...

novi ili stari tuniq?

Колико бољи?

To je relativna stvar...jer nije samo u pitanju koji je bolji cooler,vec i na temp utice i provetrenost kucista i jos mnogo drugih faktora(npr.temp vazduha u prostoriji gde ti je komp i zagrevanje ostalih komponenti u kucistu....)

Pa tesko je to sada konkretno reci. 212+ ima HDT sistem i vise pajpova, lakse se kaci jos jedan vent za push pull, a ionako je bolji cooler (u rangu sa vendetta 2) a konkretno nekih 3-4C (zavisi od situacije). Tuniq-a je ipak malo pregazilo vreme. On je 'zario i palio' tamo 2006-te :)

Е хвала људи. Ма накачио сам Туник (јако збрзано и са неким лед ЦМ кулером који је јако слаб) и ништа није бољи од Соника мада ми се чини да је то добрим дијелом и моја грешка. С друге стране 212ицу ћу ваљда ускоро да пробам, па баш да видим.

Nazad
Vrh Dno