Šta je novo?

Hydrophobia

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Zanr - survival avantura, najavljena je odavno, vidim da je prosla malko nezapazeno (sto cemo sad da ispravimo, jer je potvrdjena i za PC :D ).
Igra deluje zanimljivo, i kreatori igre su se bas potrudili oko vode btw...

The game is set in the mid 21st century when the world has fallen into the chaos of the "Great Population Flood", and takes place aboard the Queen of the World, a city-sized luxury ocean vessel, built by a group of corporate giants known as the Five Founding Fathers; the group who, due to the Queen, have prospered while the rest of the world suffered.
At the beginning of the game, the craft is bombed by a group of fanatical terrorists known as the Malthusians—named after political economist Thomas Malthus who predicted that population growth would one day outpace agricultural production, returning society to a subsistent level of existence. The Malthusians have a plan to murder the vast majority of humans on the planet, so that the survivors wouldn't suffer from the effects of the population explosion. Their slogans, including "Save the World - Kill Yourself", are written on the walls and displayed on computer screens all over the ship.

Kate Wilson, the protagonist, is a systems engineer, who becomes a reluctant hero when the Malthusians attack and take over the Queen.

Release date: 2010
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Dark Energy Digital

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iZceJsTwdcg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iZceJsTwdcg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VT0GqZuxH7s&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VT0GqZuxH7s&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Za trejler nikad goreg voice actora nisu mogli da unajme xD. Inace nisu nista posebno odradili vodu, samo krv u vodi su dobro odradili. Ostalo prosecno....

Igra je available. ;)

Probao li je neko?

Znaci sad samo sto sam hteo isto da napisem ali bez ovoga jel probao neko. :D Doduse, igra je izasla jos prosle godine za konzole...

Ne znam sta mi bi da probam ovo. Tomb Raider u buducnosti, pocetak dosadan, idi tamo-idi 'vamo, pritom strelica sa razdaljinom do cilja izbija oci, da slucajno ne zalutam. Grafika sva muljava, valjda zbog bluma da sakrije nedostatke a jos i katastrofalno optimizovana. Ne verujem da cu nastaviti...

Igra puca u act 2 prilikom skeniranja jednih vrata,ponavljam taj deo 6 puta i ne vredi,uvek na istom mestu pukne igra i onda moram da restartujem komp. :S:

Poslednja izmena:
Osim one, nadolazece vode u brodu, igra je bez veze.

Low budget shit.... Jedino dobor u igri je simulacija vode i nsita vise.

Nije shit uopste...indie igra, sasvim OK. Jedino sto mi smeta je ubitacan bloom od koga me boli glava.

Ja sam zaglavio na samom pocetku, kad treba da se pustim sa one cevke (da pritisnem C, kao sto pise).
Ja pritisnem C, a ono nista. :D

Takodje, tu zapravo treba Q :d

Danas ce da izbace treci update, ljudi se trude da peglaju igru sto vise...

Igrao uopste nije shit kao sto kaze TheBear nego je igra ok. Nije igra ni najbolja ali za prekracivanje vremena i uzivanje je sasvim ok a to sto on hoce da opravda svojih 2000 ili 3000 evra sto je zgurao u racunar pa sada nezna ni on sta da ocekuje od igara pa samo izmislja.

Njemu je sada svaka igra shit zato sto nema izazova nego svaku igru pogura u rezoluciji 1920x1080 na svim mogucim najvecim detaljima, naravno da ce mu onda svaka igra biti shit je kao sto rekoh nema izazova.

TheBear ajde ti nama kazi kakava to igra treba po tebi da bude a da ne bude shit?

Jer ako ste imalo primetili svi njegovi postovi su ovde bili manje vise bili o tome da je prikazao slike iz igre na najvecim podesavanjima naskrabao kao nesto o igri a retko koju od tih igara da je onda do kraja odigrao nego je to samo za foliranje i nista drugo.

Nije shit uopste...indie igra, sasvim OK. Jedino sto mi smeta je ubitacan bloom od koga me boli glava.

Nije shit (igrao/probao sam i mnogo gore :p), ali stvarno nije nista posebno. Da se protrci kroz nju i da se tera dalje, na neku bolju :)

Mislim da nije ni dugacka mnogo, pa gledam danas da je kompletiram - i pre nego sto stigne taj Update 3 :p
A replay value joj je nikakav, realno...

U odnosu na visokobudzetno djubre kao sto je Homefront, ili onaj pokusaj-necega kao sto je Brink, ova igra je remek delo.

Mislim, ne mogu da je pljujem ni po kojoj osnovi... ima mane, fali i "produkcija" jelte ali apsolutno nije trash samo zato sto "valja samo zbog one vode" lol...i jos je plus u mojoj knjizi to sto je pro-tah-gonist junakinja a ne neki nabildovani lik sa testerostagodblasterom...

U odnosu na visokobudzetno djubre kao sto je Homefront, ili onaj pokusaj-necega kao sto je Brink, ova igra je remek delo.

Mislim, ne mogu da je pljujem ni po kojoj osnovi... ima mane, fali i "produkcija" jelte ali apsolutno nije trash samo zato sto "valja samo zbog one vode" lol...i jos je plus u mojoj knjizi to sto je pro-tah-gonist junakinja a ne neki nabildovani lik sa testerostagodblasterom...
Brink upravo sada skidoh :)... a posto sam iskljuicivo SP igrac, kontam da cu ga brze obrisati neg' sto sam ga dobavljao :D:D:D

A Homefront... sta znam, nije mi bio toliko los. Sure, udarao sam guzicom u nevidljive zidove vise puta nego u jednoj igri do sad :d, i igra mi nije davala nikakvu slobodu da se malo prošećem po mapi, vec sam prakticno mogao samo napred ili nazad :p... ali OK mi je bio. Kratak, zadrzao paznju dovoljno dugo, dovoljno interesantan (mada bih vise voleo da sam bio na korejskoj strani :D)... a ja i ne volim kada mi daju preveliku slobodu :p

Nije shit (igrao/probao sam i mnogo gore :p), ali stvarno nije nista posebno. Da se protrci kroz nju i da se tera dalje, na neku bolju :)

Mislim da nije ni dugacka mnogo, pa gledam danas da je kompletiram - i pre nego sto stigne taj Update 3 :p
A replay value joj je nikakav, realno...

Pa sad nama piratima i nije toliko bitno ali ljudi koji stvarno kupuju igre imaju različita očekivanja od igre koja košta 10 evra i one koja košta 50 evra ;)

To stoji, nema nikakve sumnje :smoke:

Vrh Dno